Belisana Ruiz

Belisana Ruiz

Guitarra

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Nascuda a Sòria, l’any 2004 es trasllada a Barcelona on es gradua en guitarra clàssica amb Àlex Garrobé i en instruments històrics de corda polsada amb Xavier Díaz, a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha actuat en festivals i sales com el Festival Internacional Joan Brudieu, XI Festival Joven de Segòvia, I Festival de Guitarra de Roses, XII Curso Internacional David Russell de Tudela, IV Concurso Internacional de Guitarra Flamenca Niño Ricardo, Auditori de Castelló, L’Auditori de Barcelona, Museu Casa Natal de Jovellanos de Gijón, Centre Cultural Conde Duque de Madrid, Círculo de Bellas Artes de Madrid, Centre Bonemaisson de Barcelona, Sala Glazunov de San Petersburg (Rússia), Sala de Concerts de la Radio Nacional de Polònia, Palau de la Música Catalana, Museu de la Música de Barcelona i Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Com a especialista en instruments històrics de corda polsada forma part de les agrupacions Ensemble Canto&Basso, WorkingOpera, La Sonorosa, Seicento is alive i Tañer. Ha col·laborat també amb ensembles internacionals com La Grande Chapelle, Le Concert de Nations o Academia 1750, entre d’altres.

Belisana Ruiz

Guitarra

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.