Beatriz Fernández© May Zircus

Beatriz Fernández

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Recentment guardonada amb el 3r Premi i el Premi ARTE al Concurs de Direcció La Maestra 2022 organitzat per la Philarmonie de París, Beatriz Fernández ha estat elogiada pel seu control i atenció al detall, el seu gest ampli i expressiu i les seves encertades interpretacions.

Les aparicions recents inclouen actuacions amb l’Orquestra Mozart de París, Orquestra de València, Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, Orquestra de la Comunitat Valenciana, Orquestra Filharmònica de Gran Canària, Orquestra d’Extremadura, Orquestra Simfònica de Navarra, ADDA Simfònica, BOS Orquestra Simfònica de Bilbao i Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, entre d’altres.

Entre els futurs compromisos cal destacar les cites amb l’Orquestra de RTVE, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, OBC Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Màlaga, OCG Orquestra Ciutat de Granada, ONE Orquestra Nacional d’Espanya i a països com Holanda, Mèxic o França.

També ha treballat amb les bandes de música més prestigioses de la Comunitat Valenciana, Municipal de Madrid, Municipal de Palma de Mallorca, Municipal de València, Municipal de Castelló, Municipal de Santiago de Compostel·la, ostentant el càrrec de subdirectora durant dues temporades de la Banda Municipal de Barcelona.

Ha estudiat amb els Mestres Joshard Daus a la Universitat de Mainz, amb Peter Gülke a la Universitat Mozarteum i amb Michel Tabachnik a l’Accadèmia Musicale Chigiana. També ha realitzat un postgrau en repertori contemporani amb Arturo Tamayo al Conservatori della Svizzera Italiana de Lugano.

Beatriz també ha participat en l’Acadèmia d’Òpera Italiana Riccardo Muti i l’Acadèmia del Festival Aix-en-Provence.

Actualment és membre de “La Maestra Adademy” de la Philarmonie de París on la seva formació i experiència professional és constant i fructífera, rebent masterclasses i assistint a directors de renom internacional com François-Xavier Roth, Kirill Karabatis o Case Scaglione, entre d’altres, així com directora musical i artística de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

En els darrers anys assisteix i treballa amb els prestigiosos Mestres Juanjo Mena i la mexicana Alondra de la Parra.

Beatriz Fernández

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.