Andreu Miret

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Comença la seva formació musical als cinc anys quan entra a formar part dels cors de l’Orfeó Català de Barcelona, del 1997 fins al 2022. Es graduat en Cant Líric a l’Escola Superior de Música de Catalunya (2015-2019) i màster de Lied – Victoria de los Ángeles al mateix centre (2021-2022). Durant el grau va ser alumne de la mezzosoprano Mireia Pintó.

Destaca la seva participació a la producció El Pessebre de Pau Casals a l’Opera de Burdeus sota la batuta de Marc Minkovski (2016), entre d’altres. El 2022 participa en l’òpera Cendrillon de Pauline Viardot, en el rol de Príncep, dins del projecte La Bottega D’Òpera de l’ESMUC, sota la direcció d’Alan Branch.

Ha guanyat concursos organitzats per les gales líriques de Graus (2019) i Breda (2020). Al costat del pianista Bru Corbella, en conjunt de cambra, ha guanyat el premi La Fàbrica de Lied en la primera edició dels Premis Conxita Badia 2020.

El 2022, presenta el disc Catalunya, Terra de Cants, amb sardanes cantades i cançons d’Eduard Toldrà adaptades per a cobla i veu, juntament amb la Cobla Maricel de Sitges.

Andreu Miret

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.