Andrea Gasperin

Direcció

Propers esdeveniments
Andrea Gasperin
5 de maig de 2024 · 18h
Web de l’artista
www.andreagasperin.com

BIOGRAFIA

Andrea Gasperin és l’únic italià guanyador de la “Batuta d’or” al World Music Contest de Kerkrade (Països Baixos) a més de rebre altres prestigiosos premis internacionals.

Després de graduar-se en trompeta es va formar en direcció a l’Istituto Superiore Europeo Bandistico (Itàlia) amb Jan Cober i Felix Hauswirth, al Reial Conservatori de l’Haia i al Reial Conservatori de Brussel·les com el millor estudiant amb la puntuació més alta. Va estudiar composició i va assistir a classes magistrals amb mestres com José R. Pascual Vilaplana, Jorma Panula i Clarke Rundell.

Ha dirigit orquestres i bandes professionals de tot Europa i ha treballat en teatres d’òpera. És un dels fundadors del grup de música contemporània Catchpenny Ensemble (Països Baixos) i director de l’orquestra de vents Brixiae Harmoniae (Itàlia).

El 2016 va col·laborar amb el director Jader Bignamini al Teatre Bolshoi de Moscou amb Anna Netrebko, Ainhoa ​​Arteta i Iussif Eyvazov.

El 2019 va dirigir una gira de 30 concerts a la Xina i recentment va fer el seu debut amb l’Orquestra del Friuli-Venècia Julia i l’Orquestra Simfònica de l’Arena de Verona.

Andrea Gasperin

Direcció

Propers esdeveniments
Andrea Gasperin
5 de maig de 2024 · 18h
Web de l’artista
www.andreagasperin.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.