Alim Beisembayev

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.alimbeisembayev.co.uk

Alim Beisembayev va guanyar el primer premi del Concurs Internacional de Piano de Leeds el setembre del 2021, on va interpretar la Rapsòdia sobre un tema de Paganini de Rakhmàninov amb la Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool i Andrew Manze. També es va endur el Premi del Públic de medici.tv i el Premi de la Reial Societat Filharmònica de Liverpool a la interpretació contemporània. El diari The Guardian va dir que Beisembayev era un «bon mereixedor del premi» i que tenia una «personalitat musical autèntica».

Entre els seus concerts recents i futurs destaquen les actuacions amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, sota la batuta de Pablo Rus Broseta; la Reial Filharmònica de Liverpool, dirigida per Case Scaglione; l’Orquestra Simfònica de la BBC, sota les ordres de Clemens Schuldt; la Filharmònica d’Oxford; l’Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-oest d’Alemanya (SWR) de Stuttgart, amb Yi-Chen Li al capdavant; l’Orquestra Simfònica del Royal College of Music de Londres, sota la direcció de Sir Antonio Pappano, i l’Orquestra Simfònica Nacional de l’Índia.

En la seva faceta de concertista, fa poc Beisembayev ha debutat a llocs importants com el Proms de la BBC a Truro, l’Institut Chopin de Varsòvia i el Festival de Piano d’Oxford. Els propers concerts seran al Wigmore Hall, la Fundació Louis Vuitton de París i els Cliburn Concerts. A més, farà una gira per Europa, en col·laboració amb la xarxa de concerts de músics guardonats que organitza Steinway, i una altra gira per Corea, amb World Culture Network.

Nascut al Kazakhstan el 1998, Beisembayev ja ha tocat amb l’Orquestra Simfònica Acadèmica de Rússia “Evgeny Svetlanov”, l’Orquestra Simfònica Estatal de Moscou i l’Orquestra Simfònica de Fort Worth i ha actuat al Royal Festival Hall i el Wigmore Hall. Sent alumne de l’escola de música Purcell, va guanyar diversos premis, com el primer premi del Concurs Internacional Cliburn per a Joves Músics. Beisembayev va ser alumne de Tessa Nicholson a l’escola i va continuar els seus estudis amb ella a la Royal Academy of Music. Actualment estudia al Royal College of Music de Londres amb la professora Vanessa Latarche. Rep l’ajuda generosa de diverses beques, com les de l’ABRSM, la Comtessa de Munster, la Fundació Hattori i Drake Calleja Trust. A més, és membre del programa benèfic Talent Unlimited.

Alim Beisembayev

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.alimbeisembayev.co.uk
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.