Aleix Tobias© Lili Bonmartí

Aleix Tobias

Bateria, Percussió, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Nascut en una família sense músics, Aleix Tobias començà a demostrar interès per la percussió als dos anys, i als 16 anys va començar a estudiar a lʼescola de música moderna de Badalona amb David Xirgu, Alex Ventura, Tito Busquets i Ernest Martínez (percussió).

Atret per les percussions tradicionals, als 20 anys viatjà a Senegal, Gàmbia, Marroc, Egipte, Índia, Turquia, Brasil, Argentina…, on estudià els ritmes i els llenguatges autòctones. Durant una dècada, va tocar amb el darbukista Misirli Ahmet en el seu projecte The Search.

Als 24 anys, començà a tocar amb el cantant Eliseo Parra i descobreix la riquesa de la música tradicional de la península Ibèrica. Amb ell crearà el grup Coetus. També ha acompanyat altres cantants, com Eliseo Parra, Carles Dènia, Sílvia Pérez Cruz, Ana Rossi, Juan Quintero, Luna Monti, Judit Neddermann, Rusó Sala, Martirio, Maria del mar Bonet, Marina Rossell, Maria Rodés, Alba Carmona, La Shica o Lídia Pujol, entre d’altres.

Ha tocat amb grups i músics com Carles Benavent, l’Orquestra de Jazz de Galicia, Marco Mezquida, Las Migas, Amine & Hamza, la Companyia Elèctrica Dharma o la Fura dels Baus, i també ha col·laborat, com a músic, compositor o productor amb diferents companyies de teatre i dansa en més de 70 discos.

Actualment toca amb Marco Mezquida trio, Sílvia Pérez Cruz, Farsa Circus Band, Momi Maiga, Carles Denia, Quartiana o Carles Benavent Grup.

Aleix Tobias

Bateria, Percussió, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.