Alba Careta© Sílvia Poch

Alba Careta

Trompeta

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.albacareta.com

BIOGRAFIA

Trompetista i cantant de jazz, va néixer el 1995 a Avinyó (Bages). Va estudiar a l’Escola Municipal de Música d’Artés, al Conservatori Municipal de Música de Manresa, a l’Escola Superior de Música de Barcelona i al Conservatori Reial de la Haia a Holanda, i va acabar la seva etapa acadèmica fent el màster en Trompeta jazz al Conservatori d’Amsterdam.

Des de 2011, ha participat en formacions diverses i d’estils molt diferents. El 2020 va presentar el segon disc (Alades) amb el seu projecte propi, Alba Careta Group, després d’haver rebut el guardó com a millor disc de jazz en els Premis Enderrock 2019 pel seu primer treball (Orígens). A més, també forma part de Balkan Paradise Orchestra, Alba Careta i Jofre Fité Duet, Alba Careta & Santi Careta Duo (Sons d’un país), Las Albitas, Alba Careta & Ferran Jaumira…

Tot i la seva joventut, l’Alba ha actuat amb músics de renom internacional, com Carles Benavent, Bob Minzer, John Clayton, NSJO (Jove orquestra holandesa d’estudiants de jazz), JM Jazz World Orchestra (2016) i BvR Flamenco Big Band (2019); ha estat la directora musical del Paraula de dones (2019-2020) i ha tocat en reconegudes sales i festivals com el Festival de Jazz de Terrassa, Zagreb Jazz Festival, Groznjan Jazz Festival, Mercat de Música Viva de Vic, Teatre Kursaal de Manresa, Jazz in De Gracht (Den Haag), Jamboree Jazz Club Barcelona, Nits d’estiu a la Pedrera (Barcelona), North Sea Jazz Festival (Rotterdam), Sunset Jazz Club (Girona), Summertime Festival i Bimhuis (Ámsterdam), entre d’altres.

Alba Careta

Trompeta

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.albacareta.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.