Director d’escena i violinista. Nascut a Barcelona l’any 1985, es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona on es llicencia en l’especialitat de Direcció escènica i dramatúrgia.
L’any 2001 funda la companyia Els Pirates Teatre, companyia de la qual n’ha dirigit la majoria de produccions. Entre els muntatges dirigits destaquen Els secundaris, El collar de la reina, La Mascarada, Els secundaris iSing Song Swing de diversos autors; Nit de Reis, Somni d’una nit d’estiu i Les Feres de Shakespeare de William Shakespeare; Ronda naval sota la boira de Pere Calders; o La setena porta i Gran Fracaroli de Joan Brossa. Recentment, ha estrenat La cuina de Laura Aubert a la Sala Beckett de Barcelona.
En el camp del teatre familiar, destaca la direcció escènica de l’òpera Brundibár de Hans Kráza, La Petita Capmany de Tanaka Teatre,Tot esperant la Mary Poppins o De qui és el bosc amb la coral El virolet dels Lluïsos de Gràcia, i diverses col·laboracions amb el projecte Clavé XXI de l’Escola coral de l’Orfeó Català.
Des de la temporada 2013-2014 és director artístic d’El Maldà, sala de teatre situada al centre de Barcelona, que ha rebut diversos premis de la crítica i dels espectadors els darrers anys per la seva programació.
Des de l’any 2020 és responsable de la direcció escènica del tradicional Concert de Sant Esteve al Palau de la Música Catalana i TV3, i codirector escènic del projecte educatiu Cantània de L’Auditori de Barcelona.
Els seus espectacles s’han pogut veure a reconeguts espais del país, com el Teatre Lliure, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Teatre Romea, el Teatre Condal, El Maldà, l’Escenari Joan Brossa, la Sala Beckett, el Kursaal de Manresa, el Teatre Municipal de Girona o l’Ateneu d’Igualada, així com a diferents festivals europeus d’Alemanya, Itàlia i França.