ENSEMBLE TOPOGRÀFIC / XAVI LLOSES

METEORA

  • 2 i 3 de febrer 2019
  • 15€
  • Sala 3 Tete Montoliu
  • Escenes

Atenció:

Una vegada començat l'espectacle no es podrà accedir a la sala.

Intèrprets i artistes convidats

Xavi Lloses i Ensemble Topogràfic (Anna Hierro i Carlos Martorell), direcció , creació i interpretació
Alba Pujol, dramaturgista
Disseny d'espai: Ensemble Topogràfic i Xavi Lloses
Escenògrafa: Clàudia Vilà
Joan Teixidó, llums
Mònica Pallí, fotografia
Melissa Mustefaga i Gemma Gascón, producció executiva

Anna Hierro és ballarina i creadora, pur talent escènic en moviment. Carlos Martorell fa música electrònica amb el paraigües creatiu de SHOEG i junts formen l’Ensemble Topogràfic. Xavi Lloses és un dels intèrprets i compositors més agosarats, sorprenents, inconformistes i explosius del panorama català actual.
En plena combustió creativa, tots tres presenten METEORA, un espectacle que investiga amb la sonoritat, amb el moviment i amb la tecnologia. Una macroinstal·lació viscuda i ballada i que té el propòsit d’endinsar el públic a dimensions desconegudes.

Programa

Una reunió en les altres esferes, en un lloc elevat, privilegiat i ancestral. Tres membre d’un “think thank” que vetlla per construir un discurs esperançador. Una trobada a mig camí entre l‘heretgia i l’ortodòxia, s’intueix un cisma en les religions que semblen dominar el món, la ciència i el capital.

Des dels cims de Meteora, volem expandir un eco, despertar en una aurora de reflexió compartida amb els espectadors d’aquesta reunió a tres bandes: com podem ser esclaus d’allò que ens hauria d’haver alliberat? Fins on arriba l’autonomia i on comença l’alienació de l’individu. Sabem que es poden instrumentalitzar les emocions fins a monitoritzar-les i numerar-les en infinits algoritmes virtuals. Perversió o coneixement? Anem a intentar invertir el viatge, des de la tècnica cap a l’emoció pura, des de l’eina digital empoderem el nostre jo més visceral.

Des d’un monestir a les altures, de nit, el cel mostra com perduren els astres resplendents, aquesta bella llunyania i el seva calma reverberant ens fa sentir humils i potents a la vegada, capaços de fabricar missatges de so i moviment amb un abast inesperat.


En col·laboració amb Sâlmon festival.

També et pot interessar

LA NOVENA DE BEETHOVEN: GARDEN CENTER EUROPA
Temporada OBC

LA NOVENA DE BEETHOVEN: GARDEN CENTER EUROPA

AMB KAZUSHI ONO I L’AGRUPACIÓN SEÑOR SERRANO

Representacions:
15, 16 i 17 de març 2019
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
LA INTRUSA: MUD GALLERY IN-CONCERT
Escenes

LA INTRUSA: MUD GALLERY IN-CONCERT

Representacions:
6 i 7 d'abril 2019
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
ATRESBANDES / QUARTET BROSSA
Escenes

ATRESBANDES / QUARTET BROSSA

CODA

Representacions:
13 i 14 de juliol 2019
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu