COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

6 junio 2011

Steve Reich no podrà participar als concerts previstos aquest juny a Barcelona i Madrid per problemes de salut

El concert del 16 de juny a L’Auditori (inaugural Sónar 2011) manté intacte el programa previst i incorpora Carles Santos que assumirà les parts al piano que havia d’interpretar Steve Reich.
El concert programat pel CNDM a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid queda cancel•lat.

En un comunicat emès avui per l’agència d’Steve Reich a Nueva York s’informa que el compositor nord americà es veurà obligat a fer repòs per prescripció mèdica durant les properes setmanes, fet que li impedeix viatjar a Espanya per participar en els dos concerts programats: 14 de juny a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, com a cloenda del cicle SERIES 20/21 del Centro Nacional de Difusión Musical i el 16 de juny a L'Auditori, en el marc delfestivalSónar 2011.

El compositor i pianista Carles Santos, un dels artistes amb més reputació de la música contemporània espanyola substituirà Steve Reich a les parts al piano que havia d’interpretar l’autor. Carles Santos s’uneix a l’orquestra bcn216 i al conjunt vocal Synergy Vocals de manera que es manté intacte el repertori previst per al concert inaugural de Sónar 2011 a L'Auditori de Barcelona. Les dues obres programades, Sextet i Music for 18 Musicians, s'interpretaran íntegrament sense canvis.

L'Auditori i l'organització del festival Sónar han convidat Carles Santos a unir-se al projecte. Santos ha confirmat de forma immediata la seva participació com a particular homenatge a Steve Reich, un dels seus compositors més admirats i del que ja ha interpretat part de la seva obra en ocasions anteriors.

Més informació:

www.auditori.cat
www.sonar.es
www.cndm.mcu.es

Ir al principio