COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

5 julio 2011

Tres dels directors més prestigiosos del món a L’Auditori: Lorin Maazel, Valeri Gergiev i Daniele Gatti

La Royal Philharmonic Orchestra, l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinski i la Orchestre de Paris principals protagonistes de la temporada 2011-12 d’Orquestres Internacionals a L’Auditori

L’Auditori i Ibercamera presenten la programació d’Orquestres Internacionals a L’Auditori per a la temporada 2011-2012 amb 6 concerts del 3 de novembre de 2011 fins al 21 de maig del 2012. L’inauguració de la temporada serà a càrrec de la Royal PhilharmonicOrchestra amb l’actuació en primícia mundial de Pinchas Zukerman i Maria João Pires que tocaran junts per primera vegada amb un programa de clàssics: Sonata per a violí i piano núm. 1 i la Simfonia núm.7 de Beethoven i Concert per a piano i orquestra núm. 27 de Mozart.

El segon concert de la temporada és tot un esdeveniment a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinski que, sota la direcció de Valeri Gergiev, farà un homenatge a Stravinsky interpretant en un mateix concert les tres grans obres mestres del compositor per als Ballets Russos: L’ocell del foc, Petriuxka i La consagració de la primavera. Unconcert realment excepcional no només per la seva durada sinó per l’excepcionalitat d’escoltar en un mateix recital les tres obres mestres del compositor.

El retorn de Lorin Maazel amb l’Orchestre de Paris suposa el retrobament amb un director que ha passat a convertir-se en una llegenda viva de la música. Tot i que ha començat a seleccionar les seves actuacions, Maazel manté el seu vincle amb Barcelona en un concert en el que podrem apreciar la seva afinitat amb les obres mestres del repertori francès amb L’aprenent de bruixot popularitzada a la pel·lícula de Disney Fantasia i La Valse de Ravel.

L’Orquestra Filharmònica Nacional d’Hongria, amb Jean-Efflam Bavouzet al piano i Zoltán Kocsis a la direcció, completa una programació que culmina amb l’Orquestra Nacional de França i el retorn a L’Auditori de Daniele Gatti i un programa dedicat a Mahler en motiu del seu centenari.

La cloenda de la temporada anirà a càrrec de la Tchaikovsky SymphonyOrchestra amb un programa popular que comptarà amb la direcció de Vladimir Fedosselev i l’Orquestra de la Ràdio de Moscou, una de les millors orquestres russes. Juntament amb el pianista Alexei Volodin tancaran la temporada amb Concert per a piano i orquestra núm. 2 de Rakhmàninov i El Trencanous de Txaikovski.

Ibercamera col·labora amb L’Auditori des de la seva inauguració l’any 1999 per la idoneïtat de la seva acústica per a concerts d’orquestres simfòniques. Des de l’any 2003 presenten conjuntament una temporada estable que ha portat a Barcelona les orquestres més importants del panorama internacional.


Si voleu descarregar-vos el dossier de premsa feu clic aquí
Si voleu descarregar-vos imatges de cada concert feu clic aquí

Per més informació o entrevistes contacteu amb:

Georgina Garcia
Cap de Premsa

Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Telèfon 93 247 93 00 ext. 363
Fax 93 231 93 01
Mòbil 649 48 31 14
http://www.auditori.cat
premsa@auditori.cat

Ir al principio