COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

11 mayo 2011

MARLEY, 30 ANYS penja el cartell de sold out

Avui es compleixen 30 anys de la mort de Bob Marley, la icona rasta que va fer popular la música reggae a tot el món. 30 anys després de la seva mort, el cantant jamaicà continua generant èxits: el concert organitzat per L’Auditori Marley, 30 anys ha exhaurit totes les entrades.

Marley, 30 anys és una producció de L’Auditori Moderna encarregat al cantant i compositor Natxo Tarrés de Gossos que anirà acompanyat d’una banda creada per a l’ocasió, The Wireless (Roger Farré de Gossos, Dídac Fernàndez i Fernando Tejero de Macaco, Ritxi Dieguez i Damià Olivella). L’espectacle és una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae que ens apropa a la vida d'en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica. S’interpretaran grans hits com Is this love, No woman no cry, Could you be loved, Three little birds, Get up stand up, So much trouble in the World o Redemption song.

Després de l’èxit del concert a L’Auditori, Marley, 30 anys començarà aquest setembre una gira per diferents poblacions catalanes.

MARLEY, 30 ANYS

L’Auditori Moderna

Sala 2 Oriol Martorell

Divendres 13 de maig a les 21:30h

ENTRADES EXHAURIDES

Intèrprets:

Natxo Tarrés, veu i guitarra

Roger Farré, baix i segona veu

Damià Olivella, guitarra i segona veu

Fernando "F3r" Tejero, teclats i segona veu

Ritxi Dieguez, scratx

Dídac Fernàndez, bateria

Ir al principio