COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

21 noviembre 2011

Els ballets russos

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) us convida a la tercera trobada del cicle OBC:Converses. Els ballets russos que tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre a les 13.30h a l’Espai 5 de L’Auditori de la mà del director francès François-Xavier Roth i Sílvia Sauquet, coordinadora de l’exposició Els Ballets Russos de Diaghilev 1909-1929. Quan l’art balla amb la música de CaixaForum. L’acte serà moderat per François Bou, gerent de l’OBC.

Amb motiu del programa de concerts de l’OBC d’aquest cap de setmana, el tema d’aquest OBC:Converses serà els ballets russos i el moviment artístic que es va generar al voltant de la companyia de Sergéi Diaghilev amb la que van treballar des de compositors com Stravinsky o Ravel, dos dels autors que podrem escoltar al programa de l’OBC, fins a pintors com Picasso o Matisse, que van col·laborar en l’elaboració dels decorats i el vestuari dels ballets.

OBC:Converses té per objectiu crear un espai d’interacció entre directors, solistes, crítics musicals i amants de la música, que ofereix l’oportunitat de debatre i aprofundir en el coneixement de la música simfònica. Al llarg de la temporada, OBC:Converses oferirà trobades amb el director titular de l’Orquestra i els principals directors i solistes convidats així com experts del món musical.


Dia: Dijous, 24 de novembre de 2011
Hora: 13:30h
Lloc: Espai 5. L’Auditori (entrada c/Padilla)
Ponents: François-Xavier Roth, director titular de l'Orquestra Simfònica SWR de Baden-Baden
François Bou, gerent de l’OBC
Sílvia Sauquet, coordinadora de l’exposició de CaixaForumEls Ballets Russos de Diaghilev 1909-1929. Quan l’art balla amb la música.


L’ENCÍS DELS BALLETS RUSSOS
Intèrprets
ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA I NACIONAL DE CATALUNYA (OBC)
François-Xavier Roth, director

Obres
BORODÍN: Danses Polovtsianes
SCHUMANN : Carnaval
STRAVINSKY: Le Chant du Rossignol
RAVEL: La Valse


Es prega confirmació d’assistència a:

Georgina Garcia
Cap de Premsa
Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Telèfon 93 247 93 00 ext. 363
Fax 93 231 93 01
Mòbil 649 48 31 14
http://www.auditori.cat
premsa@auditori.cat

Ir al principio