COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

22 febrero 2011

El Museu de la Música oferirà l’audició La veu independent, música en viu per a tots els públics amb comentaris dels intèrprets

Dins el IV Cicle “La música del Museu”, la sala dels teclats del Museu de la Música, acollirà el proper diumenge 27 de febrer a les 12h i a les 13h, La veu independent, amb la veu de la intèrpret Lídia Pujol i la guitarra de Pau Figueres.

Amb una àmplia experiència en la interpretació de les músiques més diverses, Lídia Pujol és una de les veus més singulars de l’escena catalana. En aquesta ocasió, ens introduirà en els secrets d’un instrument antic i sempre viu i en constant evolució, independent i versàtil, seductor i captivador: la veu. Amb la seva personalíssima capacitat de comunicació, ens proposa descobrir un repertori de música tradicional i popular catalana que esdevé la crònica d’una època llunyana, transmesa de generació en generació.

L’audició està inclosa en el preu de l’entrada del Museu i l’aforament per assistir-hi és limitat. Cal treure el tiquet de reserva de plaça a les taquilles del Museu el mateix dia.


La veu independent
IV Cicle “La música del Museu”
Audició comentada

Sala dels teclats del Museu de la Música
Diumenge, 27 de febrer de 2011 – 12.00h, 13.00h
Preu: 4€

Ir al principio