COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

7 septiembre 2011

El Centre Robert Gerhard col•labora amb el Concert Onze de Setembre Nova Catalònia

El Centre Robert Gerhard. Centre per a la Promoció i Difusió del Patrimoni Musical Català (C_RG) s’afegeix a la celebració del Concert Onze de Setembre Nova Catalònia impulsat per la Fundació Mas i Mas amb la realització de l’entregistrament d’una de les obres que seran interpretades durant el concert, Hispània, fantasia per a piano i orquestra de Joaquim Cassadó (1867-1926). L’enregistrament tindrà lloc a la Sala 2 de L’Auditori de Barcelona els propers dies 9 i 10 de setembre i forma part del Projecte Joaquim Cassadó impulsat pel C_RG juntament amb l’Orquestra Camerata XXI sota la direcció de Xavier Puig i Daniel Blanch al piano. La segona part del projecte Cassadó desenvolupat pel C_RG tindrà lloc al llarg de 2012 amb un segon enregistrament, en aquest cas del Concert per a violí.

El concert Nova Catalònia tindrà lloc diumenge 11 de setembre a les 19h al Palau de la Música amb l’objectiu de recuperar de l’oblit grans noms de compositors catalans, entre ells Joaquim Cassadó i Joan Manén, compositor del tema que dóna nom al concert, Nova Catalònia, poema simfònic estrenat al Teatre Líric el 1900, en la seva primera versió.

El Centre Robert Gerhard va néixer l’any 2008 com una plataforma per impulsar i desenvolupar diversos projectes editorials, discogràfics i concertístics. Amb la promoció i difusió del patrimoni musical català, el C_RG vol ajudar a conèixer, reconèixer i prestigiar l’important patrimoni musical que ens han llegat al llarg de la història una quantitat considerable de compositors de Catalunya i d’altres zones de parla catalana.


Concert Onze de Setembre Nova Catalònia
Enregistramentsdivendres 9 i dissabte 10 de setembre a la Sala 2 de L’Auditori
Concert Nova Catalòniadiumenge 11 de setembre al Palau de la Música

Ir al principio