COVID-19. Medidas de Seguridad en L’Auditori de Barcelona. MÁS INFO

3 febrero 2011

Durant aquest mes de febrer, els petits de la casa podran gaudir a L’Auditori dels concerts “Vent, ritme, acció”, “Girasons”, i de la nova proposta “Què és Gamelan?”

La programació de L’Auditori:Educa ofereix tres propostes de concerts, algun d’ells acompanyat de tallers previs, per a les famílies amb nens i nenes a partir de dos i 6 anys durant aquest mes de febrer.

Vent, ritme, acció és un concert on la Banda Municipal de Barcelona interpreta una selecció de músiques de diferents èpoques i estils amb l’objectiu de crear el clima més adequat per facilitar l’audició pels petits oients, de cada una de les peces tocades. El fil conductor del concert és un recorregut sonor per les diferents vivències que un cap de setmana de festa major podria suggerir-nos. El concert, recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys, és una adaptació de l’anterior proposta de Va de Banda, i tindrà lloc el proper dissabte 5 de febrer a les 12:30 a la Sala 2 Oriol Martorell. Aquest inclou una sessió prèvia de preparació de 30 minuts de durada (taller) per a tota la família. L'assistència a aquesta sessió és gratuïta i no cal fer cap inscripció. L'entrada al concert comporta l'opció d’assistir-hi. L'aforament a la sala serà limitat.
Què és Gamelan? és un dels nous concerts d’enguany per a nens i nenes a partir de 6 anys. Es tracta d’un concert, on 12 intèrprets de la Casa da Música de Porto toquen en un gran gamelan indonesi obres tradicionals de Java, músiques tradicionals portugueses i composicions originals a partir d’un llenguatge proper al nostre temps. Amb l’ajuda d’ombres, projeccions i imatges dibuixades a la sorra, el gamelan, la veu i l’electrònica s’encarregaran de presentar-nos el mite grec de Prometeu. El concert, que tindrà lloc el proper diumenge 6 de febrer a les 12:30h a la Sala 2 Oriol Martorell, està programat dins el 6è Festival Internacional de Percussió i esdevé una experiència màgica i un encreuament entre llengües i cultures.
Finalment Girasons, que es va oferir el passat mes de desembre, torna a L’Auditori amb tres actuacions més: el dissabte 12 i el diumenge 13 a les 11h, 12:30h i 17:30h; i el dissabte 19 a les 11h i a les 12:30h, a la Sala 2 Oriol Martorell. Un concert d’allò més atractiu pels nens i les nenes a partir de 2 anys, on sis músics amb diferents instruments entre els que destaquen el piano, la flauta travessera, el clarinet, el fagot, percussions i l'arpa celta, interpretaran obres que compositors de diferents èpoques han escrit per a infants o sobre temes del seu entorn (una joguina, una celebració, etc.).

Per a més informació: http://www.auditori.cat

Ir al principio