COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

27 January 2010

Zenet omple la Sala 2 de L’Auditori

L’artista malagueny es presenta divendres a L’Auditori amb el seu primer disc "Los mares de la China" i amb Maderita com a teloners

En els temps que corren, no resulta gens fàcil trobar un artista que realment sorprengui amb una música original que, a la vegada, aconsegueixi sonar amb la solidesa dels grans clàssics. Zenet és d'aquests i amb el seu primer treball, Los Mares de China, que presentarà el proper divendres 29 de gener a L’Auditori així ho demostra. L’artista malagueny és un crooner de veu prodigiosa i desimboltura teatral que ha sabut combinar la seducció del jazz, l'emoció de la copla i el bolero, la frescor del swing i la intensitat del tango.

A aquesta perfecta simbiosi també ha col·laborat el fet de rodejar-se d'impressionants artistes, com el lletrista i poeta Javier Laguna o l'harmonicista Antonio Serrano, entre un llistat impressionant. El resultat: cançons de sabor agredolç, com Estela, Un beso de esos o Dientes de rata, que atrapen l'ànima sense pietat i la porten de viatge per un poètic mar de sensacions.

Zenet però, no estarà sol damunt l’escenari de L’Auditori. En aquesta ocasió al malagueny l’acompanyarà el grup valencià Maderita qui també presenta disc: Vivir para creer. Un àlbum que els membres del grup qualifiquen de “terapèutic” i on la cançó es porta al mínim: molt cant, a quatre veus fins i tot, guitarres acústiques, contrabaix i lletres en tres dimensions per crear un pop portat a les arrels que serveix per relaxar l’oient i portar-lo fins la fauna i la flora del bosc mediterrani.

Go to beginning