COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

26 May 2011

Una nit de pel·lícula a L’Auditori amb Carles Cases: El compositor català, acompanyat de la Music Film Ensemble, oferirà una selecció dels seus treballs per a cinema

El proper divendres 27 de maig L’Auditori presenta Carles Cases i la Music Film Ensemble que ens proposen un espectacle centrat en les composicions de bandes sonores per a cinema del músic català i acompanyament audiovisual a càrrec d’Enric Rovira.

Carles Cases té una llarga carrera com a director d’orquestra, productor musical, i sobretot com a compositor de música per a pel·lícules. Els seus treballs per a directors com Ventura Pons, Jaume Balagueró o Gonzalo Suárez fan d’ell un dels compositors i músics de referència del cinema català i espanyol. Cases interpretarà al piano peces de films com El perquè de tot plegat, Eloïse o Negro Buenos Aires entre d’altres, algunes de les quals han estat nominades als premis Goya i als premis Gaudí.

L’any 2001 va fundar la Music Film Ensemble, una orquestra de 15 músics amb qui ha ofert recitals en diferents festivals de cinema de tot l’estat i on hi predominen els instruments de corda. Sota la direcció del propi Carles Cases, els seus concerts ens endinsen en espectacles audiovisuals que reflecteixen l’univers d’aquest compositor.


CARLES CASES & MUSIC FILM ENSEMBLE
Temporada Moderna 10-11
Sala 2 Oriol Martorell
Divendres 27/05/2011 21:00
15€

Intèrprets
Alberto Requera, Alfred Cots, Gabriel Coll, Mª Àngels Casas, Bernat Piqué, Imma Guàrdia, Celia Johé, Victor Pérez, violins
Miquel Córdoba, Maria Morera, violes
Alvaro Fernández i Anna Comellas, violoncel
Miquel Àngel Cordero, contrabaix
Ramón Aragall, fagot
Xavier Figuerola, clarinet i saxo
Carles Cases, direcció i piano

Enric Rovira, imatges i escenografia

Go to beginning