COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

28 January 2010

Rosa Luxemburg i Teràpia de Shock estrenen els seus respectius discos el proper dissabte 30 de gener a L’Auditori

Rosa Luxemburg i Teràpia de Shock no només tenen en comú la contundència que inspira el seu nom -la primera, batejada com una revolucionària polonesa; la segona, apel·lant a un tractament psiquiàtric de fort impacte-. Ambdós formacions convergeixen en molts més punts: les dues formen part de la nova generació de rock cantat en llengua catalana; suposen una aposta renovadora d'aquest estil musical; i ara totes dues estrenen nou disc que presentaran el proper divendres 30 de gener a L’Auditori en un mateix concert.

El nou disc de Rosa Luxemburg, Com cremar una ciutat, conté 11 temes produïts i ordenats per Jesús Rovira i Jimmy Pinyol. Aquest nou treball, el tercer ja de la carrera d’aquest grup barceloní, tot i que parteix de les bases del tradicional rock català, s'endinsa ara en el terreny de l'indie més actual prenent com a referència l'incendiària rítmica de grups com The Killers i Block Party. Així ens trobem amb un rock ben fet, esbojarrat, amb caràcter, amb lletres que busquen la contradicció irònica en l’amor, la solitud, la vida i la mort …
Per la seva banda, els joveníssims Teràpia de Shock presentaran el seu primer treball titulat Escapa't amb mi, un disc que ens deixa entreveure influències de grups com Razorlight, The Libertines o Green Day.

Rosa Luxemburg i Teràpia de Shock: dos exemples del bon estat de salut del rock amb D.O. catalana.

Go to beginning