COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

2 February 2010

Llama i Aleix Tobías inauguraran el proper divendres 5 de febrer al 5è Festival de Percussió

Aquest divendres 5 de febrer Llama i Aleix Tobías inauguraran el 5è Festival de Percussió amb un concert a les 21.30h a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori. La peculiar sonoritat que arrenca l’israelià Ravid Goldschmidt al hang –un instrument de percussió melòdic que es va inventar a Suïssa l’any 2001 partint de la idea dels steel drums de Trinidad i Tobago– unida a la cristal·lina veu i a la sensibilitat de Sílvia Pérez, coneguda per participar a projectes com Las Migas o Refree, fan de Llama una delícia pels amants de la música reposada i carregada de sentiment. En perfecta harmonia, els dos membres del grup teixeixen un delicat discurs sonor que ens va embolcallant des de la primera nota, passejant-nos per paratges ben diferents: des del jazz al fado, passant pel flamenc i la cançó popular. Res trontolla, perquè ambdós músics fan seus aquests llenguatges i s’expressen amb profunda sinceritat. A més, Llama comptarà en aquest concert amb la col·laboració especial d’Aleix Tobías.

A aquest concert inaugural el seguirà l’endemà, el dissabte 6 de febrer, el protagonitzat pel grup Asstrio + 2 i el diumenge 7 el de Somorrostro Dança Flamenca. La setmana següent serà el torn, el dijous 11 de febrer, de Odracir Lavid i el divendres 12 del grup Ialma. El diumenge 21 de febrer el grup Utròpic portarà la seva música brasilera a l’escenari de L’Auditori i per últim, el diumenge 28, els estudiants del grup instrumental de percussió de l’ESMUC conclouran el Festival.

Cal destacar també que mitja hora abans de cada concert, al hall de la Sala 2 Oriol Martorell, l’Orquestra dels Luthiers Drapaires ens demostrarà com, amb una mica d’enginy, es poden construir flamants instruments musicals electrònics a partir de les peces que rescaten de les deixalleries. Tot un espectacle.

Go to beginning