COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

28 June 2011

La Banda Municipal de Barcelona comença l’estiu amb una nou cicle de concerts populars

La programació d’estiu de la Banda Municipal de Barcelona ofereix un cicle de 3 concerts al llarg del mes de juliol amb l’objectiu d’apropar algunes de les obres més populars de la música simfònica a tots els públics.

El cicle s’estrena amb Amor Brujo de Manuel de Falla amb un concert a càrrec del director titular de la Banda, Salvador Brotons, diumenge 3 de juliol de 2011 a les 19.30h a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori.

El segon concert és un repàs de les bandes sonores més guardonades i conegudes que van des del cinema mut de Charles Chaplin als anys 30 fins a Mary Poppins, l’oscaritzada Titanic o Piratas del Caribe. Música i Cinema, sota la batuta de Juan Miguel Romero, director assistent de la Banda, tindrà lloc diumenge 17 de juliol a les 19.30h a la Sala 1 Pau Casals.

El darrer concert del cicle tindrà lloc diumenge 24 de juliol a les 19.30h a la Sala Pau Casals i representa el retrobament d’Albert Argudo amb la Banda Municipal de Barcelona, de la qual va ser director, per oferir-nos un viatge musical que ens portarà de Catalunya a Roma passant pel País Basc, Andalusia i Finlàndia. La particular sonoritat de l’orquestra de vents afronta la música simfònica de la sardana Empúries de Toldrà, Sombrero de tres picos de Manuel de Falla o Pini di Roma de Respighi amb tota naturalitat gràcies a les adaptacions per a banda de Joan Lamote de Grignon.


Per a més informació consulteu el dossier de premsaaquí
Per descarregar-vos una imatge de la Banda Municipal de Barcelona feu clicaquí
Per descarregar-vos imatges dels directors dels Concerts d’Estiu 2011 feu clicaquí


Per gestió d’entrevistes contacteu amb:

Georgina Garcia
Cap de Premsa

Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Telèfon 93 247 93 00 ext. 363
Fax 93 231 93 01
Mòbil 649 48 31 14
http://www.auditori.cat
premsa@auditori.cat

Go to beginning