COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

30 September 2011

L’Auditori comença la temporada de Músiques Modernes aquest cap de setmana amb la presentació del nou disc dels Folkincats

L’Auditori presenta la Temporada de Músiques Modernes 2011-12 amb una programació per aquest primer trimestre formada per 22 concerts amb una clara voluntat de donar a conèixer la música del país i els joves talents.

La programació comença aquest cap de setmana amb la presentació del nou disc de Folkincats, L’aigua no es mou, en el que s’endinsen amb il·lusió en terrenys musicals desconeguts que permeten descobrir nous camins per la música i la cultura. Un inici de temporada en el que se succeeixen les presentacions de nous treballs que demostren l’excel·lència de la música feta a casa. És el cas de Feliu Ventura, que torna als escenaris per defensar el seu nou disc Música i lletra; el cantaor valencià Miquel Gil, que presenta Per Marcianes amb adaptacions de cançons tradicionals; Guillamino,queens porta Fang, la cara més amable de Pau Guillamet a mig camí entre el pop i el soul; o Élena,que presenta el seu sisè disc, D’herois i Desastres, convertits en un renovat quintet.

Una programació que aposta per la gent de casa sense deixar de banda el que es cou al panorama espanyol i internacional amb Oreka TX+Kukai+Amaren Alabak; Argentina, un viatge pel cant flament; José Ignacio Lapido, que presenta De sombras y sueños; Tommy Emmanuel o la compositora i sitarista Anoushka Shankar. En aquest inici de temporada tampoc podia faltar l’Orquestra Àrab de Barcelona, grup resident de L’Auditori, que presenta nou disc, Libertad.

Dins del Cicle Contrabaix, destaca el concert del gran compositor i saxofonista Perico Sambeat, que torna a exhibir la seva saviesa musical al capdavant d’un nou projecte que el reuneix amb excepcionals jazzmen de l’escena internacional, Perico Sambeat Quintet.

I per acabar, tanquem trimestre amb Pau Vallvé que presenta el seu últim disc 2010 després d’un any de gira per Catalunya.


Per a més informació podeu descarregar-vos el dossier de premsa aquí
Per descarregar-vos una imatge dels Folkincats feu clic aquí

Go to beginning