COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

16 June 2010

L’Auditori celebra la Festa de la Música amb una jornada de portes obertes al Museu de la Música, una audició del gamelan balinès i un concert amb la Coral Sant Jordi i l’Orquestra de Cambra de Granol

Un any més L’Auditori torna a celebrar la Festa de la Música, un dia on tothom qui ho desitgi podrà participar d’aquesta diada on la música és l’única protagonista. El dilluns 21 de juny a les 20.30 h a la Sala 1 Pau Casals tindrà lloc un concert protagonitzat per la Coral Sant Jordi i l’Orquestra de Cambra de Granollers, dirigides per Lluís Vila i Casañas. En aquesta actuació, promoguda per la Federació Catalana d’Entitats Corals, s’interpretarà l’obra Le Roi David de Arthur Honegger.

D’altra banda, emmarcada també dins la diada i dins el III Cicle La Música al Museu, diumenge 20 de juny es podrà escoltar al Museu de la Música, en diferents sessions a les 12 i a les 13 h, una nova audició del gamelan balinès. Els intèrprets de l’audició seran els alumnes, estudiants de música, de la 2a edició del curs d’iniciació al gamelan, que s’ha iniciat aquest mes de juny i que ara ens mostraran el seu aprenentatge entorn aquest instrument tan particular. La paraula gamelan balinès al·ludeix de manera precisa a una agrupació d’instruments formada principalment per percussions de làmines i gongs de metall que generen una atmosfera de gran riquesa tímbrica. En el cas del gamelan del Museu de la Música està format per quinze instruments de percussió.

El Museu de la Música ofereix a la vegada aquest mateix diumenge 20 de juny, Jornada de Portes Obertes, en motiu de la Festa de la Música, de 10 a 20 h.

Go to beginning