COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

16 January 2008

L’Auditori, amb els grans d’Europa

L’Auditori entra a formar part d’ECHO, associació que reuneix els principals auditoris europeus

El passat mes de desembre, L’Auditori va ser admès com a membre de ple dret d’ECHO (European Concert Hall Organization). ECHO és una associació que uneix alguns dels principals auditoris d’Europa.

L’accés a ECHO és força restringit. Només són seleccionats els auditoris més rellevants i amb alta capacitat de programació i cal passar per un procés durant el qual l’associació fa un examen de l’activitat del centre. L’Auditori és la primera i única sala de l’Estat espanyol que ha entrat a formar part de l’associació.

Pertànyer a ECHO, més enllà del prestigi internacional que representa per L’Auditori, permetrà participar en programes conjunts, coproduccions i intercanvis amb la resta de membres de l’associació.

Les altres 15 sales adherides a ECHO són: Cité de la Musique (París), Barbican (Londres), Royal Festival Hall (Londres), Kolner Philharmonie (Colònia), Wiener Konzerthaus (Viena), Philharmonie Luxembourg (Luxemburg), Theatre des Champs-Elysees (París), BOZAR (Brussel•les), Gesellschaft der Musikfreunde in Wien (Viena), Stockholms Konserthus (Estocolm), Het Concertgebouw (Amsterdam), Town Hall & Symphony Hall Birmingham (Birmingham), Megaron (Atenes), Festspielhaus (Baden-Baden), ElbPhilharmonie (Hamburg).

Go to beginning