COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

16 May 2011

L’Arditti Quartet, protagonista de la Programació Gerhard 2011

El Centre Robert Gerhard (C_RG) presenta el prestigiós Arditti Quartet en un concert el proper dijous 19 de maig a les 20:30h a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori.
L’Arditti Quartet, un dels quartets de corda internacionals més importants i guardonats de la música contemporània, presenta dins la Programació Gerhard 2011 i al II Cicle de Concerts C_RG amb dos quartets que el músic català va escriure entre 1950 i 1962, quan ja es trobava a l’exili i sota la influència de les noves corrents de la música europea.

L’estrena a Barcelona del Quartet de corda núm. 3 del compositor Benet Casablancas acabarà d’arrodonir el concert. Es tracta d’una obra encàrrec de la Fundació Caixa de Catalunya dedicada precisament a L’Arditti Quartet, amb qui ha desenvolupat una fructífera relació, que reflecteix l’evolució formal del compositor català al llarg de la seva carrera. La vetllada finalitzarà amb la interpretació del Quartet per a corda opus 3 del compositor austríac Alban Berg.

El concert serà una mostra en viu de l’enregistrament editat pel segell AEON realitzat a L’Auditori de Barcelona des del dilluns 16 de maig fins al dijous 19 de maig, dels esmentats quartets de Gerhard. Amb aquesta iniciativa, el Centre Robert Gerhard referm la voluntat de L’Auditori de ser no només un equipament d’exhibició musical sinó també un centre de producció musical posat al servei de la indústria musical.

QUARTETS PER A CORDA DE ROBERT GERHARD

Arditti Quartet

II Cicle de Concerts C_RG

Sala 2 Oriol Martorell

Dijous 19/05/2011 20:30

15€ Descomptes: 7€ / Estudiants ESMUC: 5€

Concert inclòs a la Programació Gerhard

Intèrprets

ARDITTI QUARTET
Irvine Arditti, violí
Ashot Sarkissjan, violí
Ralf Ehlers, viola
Lucas Fels, violoncel

Obres

GERHARD: Quartet per a corda núm. 1 (1950-1955)
CASABLANCAS: Quartet per a corda núm. 3 "Raging in the Dark" (2009)
GERHARD: Quartet per a corda núm. 2 (1960-1962)
BERG: Quartet per a corda opus 3 (1910)

Go to beginning