COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

20 April 2010

Katia Michel presenta el seu nou disc dins el cicle Cicle Joventuts Musicals a L’Auditori 2010

La pianista catalano-suïssa Katia Michel presentarà demà dimecres 21 d'abril a les 20:30 h a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori el seu nou disc dedicat a Albéniz. Aquest és el segon concert del Cicle Joventuts Musicals a L’Auditori 2010, coproduït per Joventuts Musicals d'Espanya i L'Auditori, i el programa estarà configurat per la "Suite Española núm 1." d'Isaac Albéniz i les "Davidsbündlertänze" de Robert Schumann.

El disc "ÁLBÉNIZ: LA ESPAÑA IMAGINADA" que ha gravat Katia Michel constitueix el volum núm. 12 de la col·lecció "Jóvenes Intérpretes" de Joventuts Musicals d'Espanya que edita COLUMNA MÚSICA. Les obres incloses en el disc són la mencionada Suite Española nº 1 op 47 i Recuerdos de viaje, op. 71.

Amb aquest concert i aquest nou volum de la seva col·lecció discogràfica, Joventuts Musicals d'Espanya vol presentar un dels joves talents pianístics del país, Katia Michel, quan acaba de guanyar el premi "Rosa Sabater" a la millor interpretació de música espanyola del 52º Concurso Internacional de Piano Premio de Jaén.

Go to beginning