COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

21 January 2010

Entrades exhaurides per presenciar el retorn d'Astrud als escenaris amb la companyia del Col·lectiu Brossa

Irreverents, mordaços, polèmics, divertits, descarats, crítics, sense complexos, amb seguidors acèrrims i també amb molts detractors... Es podrien dir moltes coses dels Astrud, però el que és inqüestionable és que van trencar motllos al panorama del pop espanyol a finals dels 90, amb lletres atrevides, provocadores i un so a cavall de l'electrònica i el pop, amb moltes reminiscències dels 80.

Després d'un any i mig allunyats dels escenaris, Genís Segarra i Manolo Martínez han decidit tornar a donar guerra el proper divendres 22 de febrer, amb una aposta arriscada: una revisió d'alguns dels millors hits dels seus àlbums "Tú no existes" (2007), "Algo Cambió.1996-2005" (2006), Performance (2004), "Gran Fuerza" (2001) i "Mi fracaso personal" (1999) acompanyats del col·lectiu Brossa, una formació canviant nascuda en el si de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 que col·labora en projectes de tot tipus.

Per a l'ocasió, els sintetitzadors i la veu d'Astrud es posaran a prova amb l'acompanyament d'un grup inusual integrat per un violí, un violoncel, una acordió, una viola de roda, una marimba i un vibràfon, que ens faran reviure l'acidesa de temes com "Todo nos parece una mierda" i "Hay un hombre en España". Benvinguts de nou!

Go to beginning