COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

1 October 2010

El Museu de la Música oferirà a partir del dia 3 d’octubre activitats per a tots els públics cada diumenge a la tarda

El Museu de la Música engega aquest diumenge 3 d’octubre la seva oferta d’activitats gratuïtes per a tots els públics, cada diumenge a la tarda.

Una de les activitats, que s’oferirà els diumenges, és Silenci, fem música, on el públic tindrà l’oportunitat d’escoltar el so original d’instruments de la col•lecció, mentre visita el Museu de la Música. Els intèrprets són alumnes de l’ESMUC que, com si d’una sessió d’assaig es tractés, tocaran el seu repertori lliurement, investigant sobre el so i la tècnica dels instruments històrics. El Piano Erard (París, 1884) protagonitzarà les sessions.

D’altra banda, també els diumenges 21 de novembre i 12 de desembre a les 17h, tindran lloc els Contes musicals, activitat amb la qual les famílies amb nens de 6 a 12 anys, trobaran una oportunitat única de viure de molt a prop la música i les seves històries.


Silenci, fem música:

3, 10, 17, 24 i 31 d’octubre; 7, 14 i 28 de novembre, 5 i 19 de desembre; de 17 a 19 h. Els intèrprets seran: Marc Castellà, Toni Costa, Paulina Dumanaite

Contes musicals:

Contabile
21 de novembre, a les 17 h.
Narració: Patrícia McGill. Música: Virdung

Quan els contes són música
12 de desembre, a les 17 h.
Ferran Martín (narració i música)

Go to beginning