COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

14 May 2010

El Museu de la Música de Barcelona se suma a la Nit dels Museus d’aquest dissabte 15 de maig amb una proposta musical de Pere Tapias

El dimarts 18 també se celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb la presentació de “la nova joia del Museu” i el lliurament del Vè Premi Clau de So

El Museu de la Música de Barcelona se suma demà dissabte 15 de maig a la Nit dels Museus, una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on participen més de 2.000 Museus de 40 països. El Museu de la Música, com la resta de museus i centres d’exposicions de Barcelona, obrirà les seves portes demà dissabte de 19h a 1h de manera gratuïta oferint una activitat especial pensada per aquesta nit. L’activitat, anomenada “So-so, música” consistirà en un itinerari poètic al llarg del Museu de la Música de la mà del cantautor, gastrònom i locutor de ràdio Pere Tapias. L’artista acompanyarà als visitants amb poemes, relats, música i petites històries, oferint així, una mirada particular a les col•leccions del Museu.

D’altra banda, el Museu de la Música també se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus, el dimarts 18 de maig, obrint excepcionalment les seves portes de manera gratuïta. El Dia Internacional dels Museus és una iniciativa de l’ICOM (Consell Internacional de Museus), amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Per aquesta ocasió l’activitat principal anirà lligada a la presentació de la darrera adquisició del Museu de la Música, “la nova joia del Museu”: dues cornetes del Renaixement, que s’incorporaran a l’exposició permanent del Museu.

Emmarcat en el dia Internacional dels Museus, també tindrà lloc el 18 de maig a L’Auditori, l’entrega de guardons del Vè Premi Clau de So, construeix el teu instrument, una activitat referent en singularitat i originalitat en l’àmbit educatiu. Els premis, patrocinats per Yamaha, Alhambra i Audenis, s’atorgaran a alumnes des de tercer cicle de primària fins a segon de batxillerat i també a escoles de música i Cicles formatius, que al llarg del curs 2009-10 han construït instruments musicals inspirats en models exposats al Museu, a les seves aules. Enguany, han participat en l’activitat un total de 42 escoles, 185 alumnes i 56 professors.

Go to beginning