COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

11 October 2011

El Cicle L’Auditori:Coral s’inaugura aquest cap de setmana amb la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat

El 6è Cicle Coral de L’Auditori comença nova temporada diumenge 15 d’octubre de la mà de la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat i la Cobla La principal del Llobregat amb un concert de música tradicional catalana per a coral amb acompanyament de cobla.

El cicle està format per sis concerts que comencen aquest octubre i s’allarguen fins a finals d’abril. A la Coral Renaixença la segueix el 12 de novembre el Cor de noies Exaudio amb obres de Holst, Vila i Koksár. El Cor De Cambra Dyapason interpretarà el 17 de desembre obres de compositors catalans del segle XX i algunes delícies corals de Rossini. El Cor Montserrat ens oferirà una cantata de Nadal el 14 de gener del compositor Josep Baucells. La mostra de música catalana del segle XX continuarà el 31 de març amb la interpretació de Les Set paraules de Crist a la Creu de Cristòfor Taltabull, tot un referent en la composició catalana actual. La clausura del cicle serà el 21 d’abril a càrrec de la Coral Cantiga que interpretarà el Rèquiem Alemany de Brahms.

La programació d’enguany ofereix una visió àmplia d'aquest àmbit musical a Catalunya amb propostes diverses amb música coral de diferents èpoques i àmbits culturals: de la música catalana a la de recent creació; de la música dels països de l'Europa central a la música d'arrel tradicional; de les creacions per a les festes d'arrel religiosa a la gran música coral de tots els temps. Tot plegat, a càrrec de cors vinguts d'arreu de Catalunya, a la recerca de la mostra coral de gran part de les comarques catalanes.


Per descarregar-te el dossier de premsa fes clic aquí
Per descarregar-te una foto de la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat fes clic aquí

Go to beginning