COVID-19. Security measures at L’Auditori de Barcelona. MORE INFO

20 October 2009

"ECM Barcelona L'Auditori Series" torna aquesta temporada amb 5 concerts de luxe que inclouen les novetats més rellevants del segell

L’"ECM Barcelona L’Auditori Series" celebra enguany la seva segona edició a L’Auditori en el marc dels 40 anys del prestigiós segell discogràfic. ECM va celebrar dilluns 12 d’octubre els seus 40 anys amb un exitós concert a Berlín, de la mà d’un dels seus artistes més reconeguts, Keith Jarret. Un dels 4 bisos que Jarret va regalar a l’auditori va ser My song, tema que el va fer saltar a la fama dins el quartet de Jan Garbareck.

Amb la direcció artística de Pep Salazar i Manfred Eicher, aquesta segona edició del cicle "ECM Barcelona L'Auditori Series" ofereix, durant la temporada 2009-2010, una programació de luxe amb cinc concerts únics que inclouen algunes de les novetats més rellevants del prestigiós segell alemany. Cinc propostes de la música contemporània que reflecteixen la diversitat de l'univers ECM combinant el vessant més jazzístic del segell amb les propostes de músiques d'arrel tradicional i clàssica-contemporània de l’ECM New Series.

En aquesta edició tindrem l'oportunitat de gaudir de l'estrena del duet format pel guitarrista Ralph Towner i el trompetista Paolo Fresu (23 de febrer), així com del trio del conegut pianista italià Stefano Bollani (17 de novembre) i de la nova proposta del contrabaixista Arild Andersen (27 d’octubre). D’altra banda podrem escoltar el nou quartet del tunisià Anouar Brahem (23 de març) i el cicle incorporarà una producció del Grup Instrumental bcn216 amb la prestigiosa viola Kim Kahashian i la percussionista Robyn Schulkowsky (16 d’abril). La participació del grup barceloní reforça la voluntat del cicle d'incloure músics catalans al costat d’artistes propis del segell ECM. Una vegada més l'excel·lència musical es dóna a la Sala 2 Oriol Martorell en aquesta coproducció de Zero4 i L'Auditori en col·laboració amb ECM Records.

Go to beginning