COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 25 de febrer 2021

ZA! porta el seu projecte més multitudinari a L'Auditori de Barcelona

L'espectacle ZA! & la TransMegaCobla reuneix a ZA!, la MegaCobla i Tarta Relena en un viatge entre la psicodèlia i el folk.
Demà a les 20 h a la Sala 3 Tete Montoliu i en live streaming a través de L'Auditori Digital.

ZA! porta el seu projecte més multitudinari a L'Auditori de Barcelona

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, ZA! preparen el seu projecte més multitudinari, ZA! & la TransMegaCobla, que es podrà veure demà divendres 26 de febrer a les 20 h a la Sala 3 Tete Montoliu de L'Auditori de Barcelona i es podrà seguir en directe a través de L'Auditori Digital.

El nou ensemble està format per la MegaCobla -quartet de vents de cobla tradicional nascut d'un taller amb ZA! l'any 2018 i que aporten experiència i experimentació a parts iguals-, i les Tarta Relena, jove duo de trans-folk que el darrer any ha revolucionat l'escena catalana.

Ambdues formacions se sumen al multiinstrumentisme del duet compost per Papadupau i Spazzfrica Ehd per retratar la seva pròpia visió de la música mediterrània passada pel filtre de la distorsió (tan actual en termes cognitius, socials i identitaris) i la psicodèlia (tal inevitable en una realitat cada cop més accelerada i saturada). Una travessia retrofuturista del folk al free explorant les ribes del nostre mar.

ZA! és el duet que formen Papadupau i Spazzfrica Ehd, referents europeus de l'autoedició, la música experimental i la cultura comunitària. Sota la premissa que l'art de vanguàrdia no està renyit amb la creació col·lectiva, els ZA! mesclen, sense demanar permís, música culta, underground i popular.

La MegaCobla és un quartet de vents de cobla tradicional nascut d'un taller amb ZA! l'any 2018 a la Fira Mediterrània. Pep Moliner (fiscorn), Jordi Casas (tible), Xavi Molina (tenora) i Xavi Torrent (flabiol) són quatre dels músics de cobla més reputats i transgressors de Catalunya.

Tarta Relena és un jove duo de trans-folk a capella format per Helena Ros i Marta Torrella. Dominen la polifonia i el repertori de folk mediterrani per renovar-lo i situar-lo de nou al segle XXI amb vigència estètica.


Fitxa artística

Papadupau: guitarra, trompeta, veus, efectes
Spazzfrica Ehd: bateria, clarinet, veus, efectes
Helena Ros (Tarta Relena): veus i efectes
Marta Torrella (Tarta Relena): veus i efectes
Pep Moliner: fiscorn
Xavi Molina: tenora
Jordi Casas: tible
Xavi Torrent: flabiol

Idea i composició: ZA!
Vestuari i Art: PEDRA
Producció: ZA! & La Marfà

Anar al principi