Notícies

Lisi Andrés | 18 gener 2018

Yuja Wang tanca dissabte a L’Auditori la seva gira amb la Chamber Orchestra of Europe

Yuja Wang, una de les pianistes amb més projecció de l’actualitat, torna aquest dissabte a Barcelona en una nit en què també debutarà a L’Auditori la Chamber Orchestra of Europe, ambaixadora cultural de la Unió Europea.

Havent estat dirigida per directors com Abbado, Harnoncourt, Haitink o Jurowski, la COE arriba a L’Auditori amb un programa que conté el Concert núm. 1 de Beethoven, extractes de El Somni d’una nit d’estiu i l’Obertura Die Schöne Melusine de Mendelssohn i l’Andante spianato i Gran Polonesa brillant de Chopin.

Considerada una de les grans artistes mundials de l'última dècada, Yuja Wang, tancarà amb aquest concert la seva gira a Espanya amb la Chamber Orchestra of Europe que l’ha dut a Sant Sebastià, Bilbao, Pamplona i Saragossa. Reconeguda com una de les pianistes més cèlebres a nivell internacional, Yuja Wang Uneix talent, virtuosisme, energia, passió, sensibilitat i connexió amb tots els públics. Una dona transgressora, eclèctica, avantguardista i compromesa amb la societat que ha recollit grans ovacions del públic en les seves visites anteriors a la Sala 1 de L’Auditori.

Enllaç al kit de premsa de Yuja Wang (àudio, vídeo i fotografies)