COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

XAVI TORRES / LLUC CASARES

Programa

El pianista Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic nacional. Finalitza els estudis de piano jazz a l'ESMuC amb matrícula d'honor, i obté el grau professional de piano clàssic i de percussió Viu actualment a Amsterdam, on ha finalitzat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam. Entre altres, lidera el seu propi grup, Xavi Torres Trio, que recentment ha estat premiat com a “Millor Grup de l'any 2015” per l'associació de músics de jazz i música moderna de Catalunya (AMJM). Ha estat guardonat també entre d’altres per la competició més prestigiosa d'Holanda, la “Dutch Jazz Competition 2016” i el concurs “Keep An Eye International Jazz Award”.
Dins del Festival Emergents ens presenta un programa de composicions pròpies pera piano solo.
Lluc Casares (1990) estudia el grau superior en clarinet i saxo jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb professors com en Xavier Figuerola i l’Eladio Reinón. El 2012 es gradua i comença a estudiar el màster en interpretació al CVA (Conservatorium Van Amsterdam) on segueix residint i desenvolupant projectes amb músics de l'escena local i internacional. El grup que co-lidera, ‘Trempera!’ va obtenir el 2n premi de la Keep An Eye International Jazz Award així com el premi ‘Best Monk Arrangement’.
El concert que en Lluc presenta a l'Auditori en primícia és en un format molt especial i rar en el qual compta amb el format clàssic de trio (saxofon, contrabaix i bateria) però multiplicant els instruments de la base per dos. Així doncs tenim un dels bateries més sol•lictats d'Holanda, en Joost Patocka, l'històric Horacio Fumero al contrabaix, en Joan Casares a l'altra bateria i es completa la formació amb en Giuseppe Romagnoli al contrabaix.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • Divendres 21 d'abril 2017
  • 5€
  • Sala 3 Tete Montoliu
  • Festival Emergents Barcelona

En col·laboració amb l'ESMUC, l'EMERGENTS BARCELONA MUSIC FESTIVAL presenta aquest doble concert amb el pianista Xavi Torres i el saxofonista i clarinetista Lluc Casares.

Col·laboren

  • ESMUC

També et pot interessar

Una Nit de Sardanes
Concerts d'estiu de la Banda Municipal de Barcelona

Una Nit de Sardanes

La Banda al Recinte Modernista de Sant Pau

Representacions:
9 de setembre de 2022
Lloc:
Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau
La Banda al Parc de l'Espanya Industrial
Altres concerts de la Banda

La Banda al Parc de l'Espanya Industrial

Representacions:
10 de setembre de 2022
Lloc:
Parc de l’Espanya Industrial
Quatuor Ébène i Quartet Casals
Biennal de quartets de Barcelona

Quatuor Ébène i Quartet Casals

Brahms 3

Representacions:
14 de setembre de 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi