COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Degut a la convocatòria de vaga general del divendres 8 de març, el concert es realitzarà el DISSABTE 9 de MARÇ a les 23h, una vegada acabada la programació de MUTEK.ES a l'Antiga Fàbrica Damm

Les persones que ja tinguin entrades per al concert del divendres 8, podran utilitzar-la per al concert de dissabte 9. En cas de no estar interessats en assistir en aquesta nova data, es pot sol·licitar la devolució de l’import de les entrades escrivint un correu electrònic a contacte@auditori.cat.

MUTEK.ES: HERMAN KOLGEN / A-MINT (ALEX BRAGA & FRANCESCO TRISTANO)

MUTEK - A/VISIONS

Programa

Herman Kolgen torna a MUTEK amb la seva obra de so, projecció i fusió científica, ¨ISOTOPP¨. Treballant amb passadissos de llum i dades radioactives rebudes en temps real, l'¨ISOTOPP¨ en blanc i negre és un bombardeig sensorial de matèria impactant que meravella a l'espectador amb la detonació de polsos de llum i energia davant els seus propis ulls.

El compositor italià de música electrònica, Alex Braga i el pianista luxemburguès, Francesco Tristano presenten A-Mint.
La improvisació al piano de Tristano i les orquestracions electròniques futuristes en temps real de Braga & A-Mint, tot subratllat per les videoprojeccions, reescriuen les regles de la música electrònica en viu i submergeix al públic en una experiència única. Els impulsos i les interpretacions generades per l’Inteligència Artificail A-Mint esdevenen un viatge cap a territoris i paisatges sonors desconeguts.


    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 9 de març 2019
  • 18€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sit Back

Sit Back es suma a les celebracions del desè aniversari del festival MUTEK a Barcelona en col·laboració amb el programa A / Visions que comptarà amb dos espectacles, estrenes a Espanya, d'implacable impacte sonor i visual.

Col·laboren

  • MUTEK

També et pot interessar

SINN+FORM
Sampler Sèries

SINN+FORM

Frank Bretschneider, Pierce Warnecke

Representacions:
20 de febrer 2019
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
JOANA SERRAT
Sit Back

JOANA SERRAT

Dripping Springs

Representacions:
14 de març 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
SUN KIL MOON
Sit Back

SUN KIL MOON

Representacions:
12 d'abril 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Anar al principi