COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Vídeo

L’AUDITORI PRESENTA LA IMATGE DE LA TEMPORADA 2019-2020 CREADA PER L’ARTISTA PEREJAUME I LA PRODUCTORA CANADA

La sèrie Botànica del so de Perejaume i un audiovisual signat per la prestigiosa productora Canada refermen l’aposta de L’Auditori pel diàleg entre les arts.

L’Auditori ha presentat avui la nova imatge de la temporada 2019-2020 en un esdeveniment matinal a l’hivernacle de Sants que ha reunit l’artista Perejaume, representants de la productora Canada, el compositor Pablo Carrascosa, el conjunt Frames Percussion i el director de L’Auditori, Robert Brufau.

L’artista Perejaume és l’encarregat de signar la imatge de la temporada, que porta com a títol Botànica del so i juga amb el concepte de l’alè del vent fent música amb els arbres.

La col·laboració amb Perejaume posa en valor el foment del diàleg entre les arts i consolida l’objectiu de L’Auditori, que és construir un projecte artístic unificat i transversal en el que hi tinguin cabuda totes les disciplines.

D’aquesta manera, Perejaume ha creat una imatge per a la temporada i també per a cada una de les branques que conformen la programació de L’Auditori, des de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal, a les temporades de Cambra, Antiga, OBCPops, Jazz Sessions, Escenes i Samper Sèries.


Canada produeix el vídeo de la temporada

Per tal de fer un pas més en aquest diàleg entre disciplines artístiques i aportar una mirada innovadora, L’Auditori ha encarregat un audiovisual a la prestigiosa i multipremiada productora barcelonina Canada, reconeguda per la seva visió estètica trencadora i la recerca de nous llenguatges.

Dirigit per Héctor Herce, el vídeo pren com a punt de partida els conceptes de natura i vent de Perejaume i desenvolupa una història de tres minuts que surt del relat habitual de la música clàssica.


Al capdavant de la nova creació

Una de les finalitats de L’Auditori és definir-se com l’altaveu de la modernitat musical del país, fet que passa per l’aposta per la nova creació. Com a mostra d’aquesta voluntat, la temporada s’ha presentat a l’hivernacle de Sants, espai proper al concepte de viver i de natura que observem a la imatge ideada per Perejaume.

La presentació de la nova imatge de L’Auditori coincideix a més amb la posada a la venda de les entrades per a la propera temporada.