VARVARA: CLAR DE LLUNA

BEETHOVEN & LISZT

  • 3 de desembre 2019
  • 38€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

Atenció:

ENTRADES EXHAURIDES

 ©Sergio López Isla©Sergio López Isla

Intèrprets

Varvara, piano

Repertori

BEETHOVEN: Sonata núm. 14, Clar de lluna; Sonata núm. 26, Les adieux
LISZT: Sonata en Si menor

La pianista russa Varvara se suma a la celebració que L’Auditori fa dels 250 anys del naixement de Ludwig van Beethoven amb la interpretació de dues de les seves sonates més cèlebres.

En coproducció amb

En coproducció amb

Programa

Els darrers anys hem tingut el privilegi de poder conèixer de primera mà la pianista russa Varvara en els seus recitals a la ciutat de Barcelona. Enguany tindrem una nova oportunitat de gaudir del seu art que, segons Markus Hinterhäuser, pianista i director del Festival de Salzburg, “et deixa sense paraules i et fa oblidar l’instrument que toca”.
Varvara se suma a la celebració que L’Auditori fa dels 250 anys del naixement de Ludwig van Beethoven amb la interpretació de dues de les seves sonates més cèlebres: la Sonata núm. 14 Clar de lluna, en la qual Beethoven construeix un potent contrast entre la introspecció contemplativa de l’Adagio sostenuto inicial i el drama de proporcions èpiques del presto final, i la Sonata núm. 26 Les adieux, que narra alguns moments de la separació del seu amic i protector, l’arxiduc Rodolf. Varvara completarà el repertori del concert amb la Sonata en Si menor de Franz Liszt, considerada per Wagner “d’una bellesa més enllà de qualsevol concepció”. Una obra mestra plena del foc i l’espontaneïtat romàntics en la qual Liszt uneix de manera magistral les seves innovacions en el llenguatge musical amb la tradició clàssica de la sonata.

També et pot interessar

MARATÓ BEETHOVEN: INTEGRAL DE CAMBRA
Música de Cambra

MARATÓ BEETHOVEN: INTEGRAL DE CAMBRA

Representacions:
11 de gener 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
EVGENY KISSIN
BCN Clàssics

EVGENY KISSIN

Evgeny Kissin, piano
Representacions:
13 de febrer 2020
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
CARLES MARIGÓ I CANTORÍA
Festival Emergents Barcelona

CARLES MARIGÓ I CANTORÍA

Representacions:
10 de març 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell