TRISTAN PERICH: SURFACE IMAGE

VICKY CHOW

  • 5 de novembre 2019
  • 7 €
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sampler Sèries

Repertori

TRISTAN PERICH: Surface Image per a piano i 40 canals d’electrònica d’1-bit (2013)

Intèrprets i artistes convidats

Vicky Chow, piano
Tristan Perich, electrònica d’1 bit

Sampler Sèries en col·laboració amb MIRA Digital Arts Festival presenten “Surface Image” de l’artista sonor Tristan Perich amb la interpretació de la pianista Vicky Chow.

Programa

L’artista sonor i compositor Tristan Perich (Nova York, 1982) ha desenvolupat una particular estètica post-minimalista a partir de l’electrònica d’1 bit adaptada a diversos formats.
En el cas de Surface Image, un dispositiu de 40 canals i altaveus d’electrònica d’1 bit construït manualment per Perich, que actua a mode d’orquestra electrònica, juntament amb una descomunal partitura de patrons per a piano, despleguen un tour de force d’una hora de durada en el qual es desdibuixen els límits entre l’aproximació acústica i electrònica al fet musical.
La influència i la simplicitat del codi en la concepció seqüencial de la composició imposen al piano un llenguatge sotmès a la lògica de la música electrònica que, no obstant això, no obvia el potencial dinàmic i tímbric de l’instrument acústic, sinó que l’aprofita per explorar la contaminació mútua a partir del contacte entre dos universos sonors que es fusionen de formes inesperades. Interpreta Surface Image la pianista canadenca Vicky Chow, dedicatària de l’obra i membre de l’influent col·lectiu novaiorquès Bang on a Can All Stars.

Col·laboren

  • Mira-Digital Arts Festival

També et pot interessar

TURNTABLES
Sampler Sèries

TURNTABLES

dieb13, eRikm

Representacions:
3 de març 2020
Lloc:
Fabra i Coats
ELLEN NISBETH
Sampler Sèries

ELLEN NISBETH

VIOLA I ELECTRÒNICA

Representacions:
25 d'abril 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
KIM MYHR + INGAR ZACH + EIVIND LØNNING
Sampler Sèries

KIM MYHR + INGAR ZACH + EIVIND LØNNING

Representacions:
11 de juny 2020
Lloc:
Fundació Joan Miró (Pati Nord)