TRISTAN PERICH: SURFACE IMAGE

VICKY CHOW

  • 5 de novembre 2019
  • 7 €
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sampler Sèries

Intèrprets

Vicky Chow, piano
Tristan Perich, electrònica d’1 bit

Repertori

TRISTAN PERICH: Surface Image per a piano i 40 canals d’electrònica d’1-bit (2013)

Sampler Sèries en col·laboració amb MIRA Digital Arts Festival presenten “Surface Image” de l’artista sonor Tristan Perich amb la interpretació de la pianista Vicky Chow.

Programa

L’artista sonor i compositor Tristan Perich (Nova York, 1982) ha desenvolupat una particular estètica post-minimalista a partir de l’electrònica d’1 bit adaptada a diversos formats.
En el cas de Surface Image, un dispositiu de 40 canals i altaveus d’electrònica d’1 bit construït manualment per Perich, que actua a mode d’orquestra electrònica, juntament amb una descomunal partitura de patrons per a piano, despleguen un tour de force d’una hora de durada en el qual es desdibuixen els límits entre l’aproximació acústica i electrònica al fet musical.
La influència i la simplicitat del codi en la concepció seqüencial de la composició imposen al piano un llenguatge sotmès a la lògica de la música electrònica que, no obstant això, no obvia el potencial dinàmic i tímbric de l’instrument acústic, sinó que l’aprofita per explorar la contaminació mútua a partir del contacte entre dos universos sonors que es fusionen de formes inesperades. Interpreta Surface Image la pianista canadenca Vicky Chow, dedicatària de l’obra i membre de l’influent col·lectiu novaiorquès Bang on a Can All Stars.

Col·laboren

  • Mira-Digital Arts Festival

També et pot interessar

TURNTABLES
Sampler Sèries

TURNTABLES

dieb13, eRikm

Representacions:
3 de març 2020
Lloc:
Sala 4 Alicia de Larrocha
ELLEN NISBETH
Sampler Sèries

ELLEN NISBETH

VIOLA I ELECTRÒNICA

Representacions:
25 d'abril 2020
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
KIM MYHR + INGAR ZACH + EIVIND LØNNING
Sampler Sèries

KIM MYHR + INGAR ZACH + EIVIND LØNNING

Representacions:
11 de juny 2020
Lloc:
Fundació Joan Miró (Pati Nord)