COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

SUN KIL MOON

Cancel·lat

Programa

Sun Kil Moon és el projecte sui generis liderat per Mark Kozelek. La seva veu inimitable ha acompanyat uns textos sempre brillants, intensos, desassossegats, de quotidianitat lírica i d’una sensibilitat colpidora. Des que va liquidar els essencials Red House Painters, Kozelek no ha parat d’experimentar formats: folk en solitari, rock d’arrels amb Desertshore, electrònica amb Jimmy Lavelle...L’última referència del seu projecte més sòlid és Sun Kil Moon, on flirteja amb el hip hop.
A L’Auditori presentarà, entre d’altres, alguns dels temes del nou àlbum This is my Dinner que veu la llum aquest novembre i que va escriure durant la seva gira europea la passada tardor de 2017 i es va enregistrar entre Europa i San Francisco.
La seva hiperactivitat creativa l’han portat recentment a escriure la banda sonora de The pretenders, la nova pel·lícula del director i actor James Franco i a participar com a actor en el film independent Passing Through dirigit per Jason Massot.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 12 d'abril 2019
  • 18€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Sit Back

La gira mundial de l'artista nord-americà Mark Kozelek, líder del projecte Sun Kil Moon, ha estat cancel·lada per la pròpia organització del tour.

L'Auditori lamenta els imprevistos causats per aquesta cancel·lació i retornarà l'import de les localitats a aquelles persones que hagin adquirit entrades per aquest espectacle.

Col·laboren

  • L'Afluent

També et pot interessar

DAMIEN JURADO
Sit Back

DAMIEN JURADO

The Horizon Just Laughed

Representacions:
20 d'octubre 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
NILS FRAHM
Sit Back

NILS FRAHM

All Melody

Representacions:
20 de novembre 2018
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
REFREE
Sit Back

REFREE

La otra mitad (BSO d' "Entre dos aguas", una pel.lícula d'Isaki Lacuesta)

Representacions:
1 de desembre 2018
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Anar al principi