Sorteig d’entrades per la Ruta Musical Barcelona Wagneriana i preu especial

Sorteig d’entrades per la Ruta Musical Barcelona Wagneriana i preu especial

Coincidint amb El Wagner Més Simfònic, sortegem entre els abonats a l’OBC dues invitacions per fer la Ruta Musical Barcelona Wagneriana.

Barcelona sempre ha estat coneguda com una ciutat wagneriana. Però d’on ve aquesta afició pel músic alemany? La seva música va arribar ràpidament a casa nostra i va arrelar amb força en la societat catalana, a mig camí entre la Renaixença i el Modernisme.

Ens aproximem a la influència que Richard Wagner va deixar a Barcelona a través de les personalitats a les que va captivar. I visitem els principals espais per a la música que van acollir i difondre les òperes i l’ideari wagnerians, i els llocs on va néixer i es va desenvolupar l’afició per Wagner.

La ruta es farà el 25 de febrer a les 16h. Hi ha temps per participar en el sorteig fins al 21 de febrer. El dia 22 enviarem un correu electrònic als guanyadors.

A més, tots els abonats a l’OBC gaudiran d’un 20% de descompte en aquesta ruta. Per obtenir el descompte només cal entrar a la web www.musicologics.com/wagnerOBC i indicar el codi ABONATSOBC.

*Promoció exclusiva per abonats

Entrades exhaurides