SCHUBERT LIED III

Eduard Mas & Marta Puig

  • 17 de febrer 2019
  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

Repertori

SCHUBERT: Am Bach im Frühling D.361, Genügsamkeit D.143, An eine Quelle D.530, Die Liebe hat gelogen D.751, Wandrers Nachtlied II, Nähe des Geliebten D.162, Der Fischer D.225, Erster Verlust D.226, Der König in Thule D.367, Der Kampf D.594, Tres sonets de Petrarca: Apollo, lebet noch dein hold Verlangen D.628, Allein, nachdenklich, wie gelähmt vom Krampfe D.629, Nunmehr, da Himmel, Erde schweigt D.630, Drei Gesänge D.902

Intèrprets i artistes convidats

Eduard Mas, tenor
Marta Puig, piano

En aquest concert de recital de lied es comptarà amb el tenor català Eduard Mas i la pianista també catalana Marta Puig.

XERRADA PRÈVIA

XERRADA PRÈVIA

Diumenge 17 de febrer a les 18:30 h

Programa

El concert amb artistes nacionals comptarà amb el tenor català Eduard Mas i la pianista també catalana Marta Puig. Mas va ser premiat el 2012 amb la beca per a joves cantants de l’associació Kathleen Ferrier i el 2017 va ser finalista del concurs de la mateixa associació. Actualment està completant els seus estudis de cant a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, on ja ha debutat com a solista amb la London Symphony Orchestra. Per la seva banda, Marta Puig es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i va completar els seus estudis a la Guildhall School of Music and Drama. Ha estat finalista en la modalitat de solista del Beethoven Piano Prize de Londres, de la XVIII edició del Concurs Arjau i del Concurso Jóvenes Intérpretes Ruperto Chapí.
Aquest concert s’inclou dins el cicle de lied organitzat per L’Auditori de Barcelona en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical.

Col·laboren

  • Associació Franz Schubert
  • INAEM
  • Centro Nacional de Difusión Cultural

També et pot interessar

MOZART DIVERTIMENTO: SEPEC, ZIMMERMANN, QUEYRAS
Música de Cambra

MOZART DIVERTIMENTO: SEPEC, ZIMMERMANN, QUEYRAS

Daniel Sepec, Tabea Zimmermann i Jean-Guihen Queyras

Representacions:
13 de març 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
MARIONA CAMATS I MERCEDES GANCEDO
Festival Emergents Barcelona

MARIONA CAMATS I MERCEDES GANCEDO

FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA

Representacions:
19 de març 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
SCHUBERT LIED IV
Música de Cambra

SCHUBERT LIED IV

LUDWIG MITTELHAMMER & JONATHAN WARE

Representacions:
28 de març 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell