SCHUBERT LIED I

MARIE SEIDLER & MALCOLM MARTINEAU

  • 21 d'octubre 2018
  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

Repertori

SCHUBERT: Der Fischer D.225, Viola D. 786, Du liebst mich nicht D.756, Verklärung D. 59, Atys D. 585, Der blinde Knabe D. 833, Die junge Nonne D. 828, Marie D. 658, Es war ein König in Thule D. 367, Gretchen am Spinnrade D. 118, Gretchens Bitte D. 564, Abendstern D.806, Die Sterne D. 939, Nachtviolen D. 752, An den Mond D. 259

Intèrprets i artistes convidats

Marie Seidler, mezzo
Malcolm Martineau, piano

El primer dels concerts d'aquesta temporada de Schubert Lied anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Malcolm Martineau.

Programa

Iniciat la temporada 2017-2018, aquest focus dedicat als lieder de Schubert ens permetrà, durant tres temporades, descobrir gran part de l’obra del compositor en les veus de joves talents estatals i internacionals que representen el futur del gènere. Schubert Lied està organitzat per L’Auditori de Barcelona en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical.
El primer concert anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Malcolm Martineau. Seidler es va graduar a la Royal Academy of Music de Londres amb les màximes distincions, i ha estat guardonada a la Competició Internacional de l’Acadèmia Hugo Wolf, i ha rebut el premi T. Eipperle Rieger. Actualment està becada per l’Associació Richard Wagner i pel Britten-Pears Young Artist Program i és membre permanent del Teatre Estatal de Giessen. La seva versatilitat li permet abordar un ampli repertori, que va des del Barroc fins a l’actualitat, la música sacra, l’òpera i el lied. Malcolm Martineau és un veterà i reconegut pianista que ha treballat amb algunes de les millors veus del moment com Ian Bostridge, Bryn Terfel, Anna Netrebko i Anne Sofie von Otter.

Sessions disponibles i compra d'entrades

diumenge

21 octubre 2018
Hora:
19:00h
Preu:
20€

Comprar entrades

Inclós als abonaments:

Abonaments inclosos

Col·laboren

  • Associació Franz Schubert
  • INAEM

També et pot interessar

Parc de les Aigües del Guinardó
Temporada BMB

Parc de les Aigües del Guinardó

Representacions:
28 de juny 2018
Lloc:
Parc de les Aigües
CANTAR ENS APROPA
Altres concerts

CANTAR ENS APROPA

Amb el Cor Apropa Cultura i Cor Dona Gospel

Representacions:
29 de juny 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
CONCERT A LA PLATJA DE L'OBC
OBCPops

CONCERT A LA PLATJA DE L'OBC

Concert gratuït

Representacions:
30 de juny 2018
Lloc:
Platja de Sant Sebastià