SCHUBERT LIED I

MARIE SEIDLER & JOSEPH MIDDLETON

  • 21 d'octubre 2018
  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música de Cambra

Repertori

SCHUBERT: Der Fischer D.225, Viola D. 786, Du liebst mich nicht D.756, Verklärung D. 59, Atys D. 585, Der blinde Knabe D. 833, Die junge Nonne D. 828, Marie D. 658, Es war ein König in Thule D. 367, Gretchen am Spinnrade D. 118, Gretchens Bitte D. 564, Abendstern D.806, Die Sterne D. 939, Nachtviolen D. 752, An den Mond D. 259

Intèrprets i artistes convidats

Marie Seidler, mezzo
Joseph Middleton, piano

El primer dels concerts d'aquesta temporada de Schubert Lied anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Joseph Middleton.

XERRADA PRÈVIA

XERRADA PRÈVIA

Diumenge 21 d'octubre a les 18:30 h

Programa

Iniciat la temporada 2017-2018, aquest focus dedicat als lieder de Schubert ens permetrà, durant tres temporades, descobrir gran part de l’obra del compositor en les veus de joves talents estatals i internacionals que representen el futur del gènere. Schubert Lied està organitzat per L’Auditori de Barcelona en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical.
El primer concert anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Joseph Middleton. Seidler es va graduar a la Royal Academy of Music de Londres amb les màximes distincions, i ha estat guardonada a la Competició Internacional de l’Acadèmia Hugo Wolf, i ha rebut el premi T. Eipperle Rieger. Actualment està becada per l’Associació Richard Wagner i pel Britten-Pears Young Artist Program i és membre permanent del Teatre Estatal de Giessen. La seva versatilitat li permet abordar un ampli repertori, que va des del Barroc fins a l’actualitat, la música sacra, l’òpera i el lied.

Col·laboren

  • Associació Franz Schubert
  • INAEM
  • Centro Nacional de Difusión Cultural

També et pot interessar

SCHUBERT LIED II
Música de Cambra

SCHUBERT LIED II

MANUEL WALSER & ALEXANDER FLEISCHER

Representacions:
4 de desembre 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
SCHUBERT LIED III
Música de Cambra

SCHUBERT LIED III

Eduard Mas & Marta Puig

Representacions:
17 de febrer 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
SCHUBERT LIED IV
Música de Cambra

SCHUBERT LIED IV

LUDWIG MITTELHAMMER & JONATHAN WARE

Representacions:
28 de març 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell