COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

3 de juny 2010

ROCE, la Red de Organizadores de Conciertos Educativos, organitza la 1a Trobada per difondre la seva activitat els dies 7, 8 i 9 de juliol a Granada

La Red de Organizadores de Conciertos Educativos (ROCE) organitza la seva primera Trobada, els dies 7, 8 i 9 de juliol a Granada, amb l’objectiu de reunir als organismes i institucions amb activitat, responsabilitat o compromís en el camp de les accions educatives desenvolupades a través dels concerts didàctics. La Trobada ROCE 2010 permetrà el coneixement mutu dels participants, posar en comú l’experiència acumulada, les inquietuds existents, les necessitats a cobrir, les propostes a debatre, les iniciatives a impulsar, etc.

L’objectiu de la trobada és triple. En primer lloc conèixer en directe el major número de projectes i programes educatius que existeixen a la nostra geografia, en segon lloc, debatre les línees prioritàries d’actuació, i per últim, articular els projectes de treball per al futur. Les sessions del matí es dedicaran a les temàtiques incloses en les taules rodones i a desenvolupar el primer objectiu mitjançant les presentacions que realitzaran les institucions interessades. Las sessions de la tarda, dimecres i dijous, es dedicaran a desenvolupar el segon objectiu, mentre que a la tarda del divendres (només per a socis de ROCE) es concretarà el tercer objectiu.

La Red de Organizadores de Conciertos Educativos (ROCE) és una organització fundada el mes de febrer de 2010 pel Consorci Granada per la Música, per l’Orquestra d’Euskadi, pel Departament de Cultura i Turisme del Govern de Navarra i per L’Auditori de Barcelona, comptant també amb el suport del Departament d’Educació de la Fundació Municipal de Gijón. ROCE té com a objectiu principal coordinar accions educatives entre les parts associades i estimular-ne la cooperació, així com també promoure el disseny de projectes educatius i intentar conscienciar a la societat de la importància de desenvolupar aquestes accions educatives. Des del 19 de febrer, data en la qual va tenir lloc la firma de l’acte de constitució Joan Oller, director de L’Auditori, va ser escollit president de la xarxa.

Als documents adjunts trobareu més informació de les jornades (dates, hores, lloc i formularis d’inscripció). També podeu visitar la web http://www.rocemusica.org