RELOAD - The Gospel Viu Choir

#INVULNERABLES

  • 21 de novembre 2017
  • De 16€ a 30€
  • Sala 1 Pau Casals
  • Altres concerts

Intèrprets i artistes convidats

• Cor i Solistes: THE GOSPEL VIU CHOIR

• Músics: Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond)

• Producció tècnica: Xavier Yelo

• Idea, producció i direcció: Moisès Sala

TGV CHOIR, un projecte creat i dirigit per Moisès Sala, economista, pianista, arranjador, compositor i un dels principals exponents del país en la direcció, difusió, estudi i coneixement del Gospel, que ha tingut, des del seu primer concert al 2004, una trajectòria certament impressionant havent compartit cartell amb artistes de primera línia. Avalen la trajectòria de TGVCHOIR, fins a dia d’avui, prop de 300 concerts, més de 170.000 persones de públic assistent amb un % d’ocupació superior al 90%, i més de 60% dels concerts amb les entrades exhaurides.

ORGANITZA: #INVULNERABLES amb la col•laboració d'Obra Social La Caixa

Programa

“Gospel en estat pur amb TGV CHOIR. És una de les formacions de gospel de l’estat espanyol de més qualitat i més innovadora”.
La Vanguardia

“A qui encara no hagi escoltat aquest exèrcit apassionat que és TGV CHOIR, l'espera una sorpresa ben grata; és més: i a qui no els ha vist en directe, l'espera un espectacle que va molt més enllà del purament espectacular per convertir-se en una celebració visceral, una mena de festa de les emocions de la qual l'espectador – i ho sap a partir de la primera nota blues – no vol restar al marge ni durant un instant ni vol que s'acabi fins que hagi passat, per dir-ho així, una nit sencera amb tots ells.”
Matthew Tree

També et pot interessar

Silenci, fem música
Museu de la Música

Silenci, fem música

Sessió d'estudi oberta al públic amb instruments de la col·lecció

Representacions:
26 de novembre i 3 de desembre 2018, 21 de gener, 25 de febrer, 11 de març, 15, 22 i 29 d'abril, 13 i 27 de maig i 3 de juny 2018
Lloc:
Museu de la Música
RÈQUIEM DE MOZART
Orquestres Internacionals

RÈQUIEM DE MOZART

Orquestra Nacional d’Hongria

Representacions:
23 d'abril 2018
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
LLETRA i MÚSICA
Museu de la Música

LLETRA i MÚSICA

Representacions:
12, 19, 26 d'abril i 3 de maig 2018
Lloc:
Sala de Teclats del Museu de la Música de Barcelona

Comprar entrades

info