Recital de piano extraordinari: LANG LANG

  • 30€ - 60€
  • Temporada L'Auditori Més

Repertori

BACH: Partita No.1 in B-flat Major

SCHUBERT: Last Sonata in B-flat Major, D. 960

CHOPIN: 12 Etudes Op. 25

Recital de piano de Lang Lang a L'Auditori

Programa

Per primera vegada el pianista xinès Lang Lang actuarà a L’Auditori. Serà el proper 22 d’abril dins la gira anual que l’ha portat a les sales de concert europees més importants.

Després de recórrer algunes de les millors sales de concerts del món (Filharmònica de Nova York, Sala Pleyel de París, Concertgebouw d’Amsterdam, Philharmonie de Berlín, Royal Albert Hall de Londres, Musikverein de Viena, etc), Lang Lang arriba a L’Auditori per un únic recital format per obres de J.S.Bach (Partita núm.1 en si bemoll major), Franz Schubert (Sonata si bemoll major, D.960) i F.Chopin (Etudes op. 25)

Amb només 29 anys Lang Lang s’ha convertit en una de les icones de la música clàssica. La seva carrera artística s’ha guanyat el respecte del públic i de la crítica especialitzada en haver sabut posicionar-se com un pianista de gran talent musical combinat amb una imatge poc freqüent dins la música clàssica. The New York Times el considera “l’artista més innovador en el món de la música clàssica actual”. Ho avalen els seus milers de seguidors a Twitter o els seus concerts vistos a Youtube per milions de persones.

Lang Lang va entrar al món del piano quan tenia només 3 anys veient un capítol de Tom i Jerry, on sonava la Rapsodia hongaresa de Franz Lizt. 26 anys després, el seu disc d’homenatge al gran compositor hongarès, ha venut milers de còpies. La seva actuació en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Pekin, l’any 2008, va ser vista per més de 5.000 milions de persones i des de llavors la seva fama no ha deixat de créixer, col•locant el cartell d’exhaurit allà on passa.

També et pot interessar

SCHUBERT LIED I
Música de Cambra

SCHUBERT LIED I

Ilker Arcayürek & Simón Lepper

Representacions:
25 d'octubre 2017
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
ALBERT QUESADA, FEDERICA PORELLO, ZOLTÁN VAKULYA & OCTAVI RUMBAU
Escenes

ALBERT QUESADA, FEDERICA PORELLO, ZOLTÁN VAKULYA & OCTAVI RUMBAU

IT’S TIME

Representacions:
27, 28 i 29 d'octubre 2017
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu

Comprar entrades

info

La
Temporada OBC

La "Inacabada" de Schubert

Concert per a dos pianos de Mozart

Jan Willem de Vriend, director Lucas Jussen & Arthur Jussen, pianos
Representacions:
27, 28 i 29 d'octubre 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals

Comprar entrades

info