COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 2 de desembre 2020

Raül Refree i Lina reobren L'Auditori de Barcelona aquest divendres

Presenten el seu nou disc a la Sala 2 Oriol Martorell.

Raül Refree i Lina reobren L'Auditori de Barcelona aquest divendres

Aquest divendres L'Auditori de Barcelona reobre les seves portes al públic general amb un concert molt especial que serà la presentació a la ciutat del disc de Lina i Raül Refree.

Dos increïbles músics que generen una intensa, commovedora i molt especial relació musical. Refree, un dels productors europeus més innovadors de l’última dècada (Rosalía, Lee Ranaldo, etc.), va quedar impressionat per la veu de Lina quan la va sentir cantar al Clube de Fado de Lisboa. Lina, una cantant de fado amb formació clàssica, dos discs amb Sony Music i experta en Amália Rodrigues, va seleccionar alguns dels clàssics de la diva del fado i immediatament va començar a treballar a l’estudi en un projecte conjunt amb ell.

El disc que presenten divendres a les 20h a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona, sorprèn per la bellesa d’una proposta que aconsegueix un nou plantejament i la renovació del fado a través del piano i els sintetitzadors analògics, subratllant-ne la seva condició universal.

Amb aquest concert, L'Auditori de Barcelona torna a omplir de públic les seves sales, sempre dintre dels aforaments permesos, i continua la seva activitat, que no s'ha vist mai interrompuda i s'ha pogut seguir, a porta tancada, a través de L'Auditori Digital. De fet, aquest concert es podrà veure en rigorós directe a través de la plataforma online de L'Auditori de Barcelona.

Anar al principi