COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 30 de març 2021

Radio Clásica retransmet quatre concerts de L'Auditori de Barcelona durant el mes d'abril

Enregistrats el 2020, estan protagonitzats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Alisa Weilerstein, Justin Taylor, Dani Espasa i Antoine Tamestit.

Radio Clásica retransmet quatre concerts de L'Auditori de Barcelona durant el mes d'abril

Aquest mes d'abril Radio Clásica retransmet quatre concerts enregistrats durant el 2020 a L'Auditori de Barcelona. Uns concerts que es podran escoltar tots els diumenges d'aquest mes a les 20 h i que presenten un repertori que va des del barroc fins a la música de nova creació, a més d'explorar les diverses línies de programació de la casa, com l'OBC, el Festival Llums d'Antiga i el Festival Beethoven 2020.

Entre els solistes que sonaran, cal destacar la violoncel·lista Alisa Weilerstein, el violista Antoine Tamestit, el clarinetista Joan Enric Lluna i el clavecinista Justin Taylor. A més de la direcció de Kazushi Ono, Giedrė Šlekytė i Dani Espasa.

El primer concert serà el diumenge 4 d'abril a les 20 h, on els oients de Radio Clásica podran gaudir del concert que el clavecinista Justin Taylor va oferir a la Capella de Santa Àgata el passat 11 de febrer de 2020 en el marc del Festival Llums d'Antiga. Un concert format per obres d'Scarlatti, Soler i Ligeti.

El següent diumenge, 11 d'abril a les 20 h, serà el torn de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb un dels concerts que, a porta tancada, es van enregistrar l'estiu passat a la Sala 1 Pau Casals. Amb la direcció de Dani Espasa i Vlad Stanculeasa com a concertino, sonaran obres de Händel, Ligeti i Britten.

Realitzat en la present temporada, el diumenge 18 d'abril escoltarem l'OBC amb la directora Giedrė Šlekytė, que debutava al capdavant de la formació, i el violista Antoine Tamestit. Un programa amb músiques de Pla, Telemann, Ligeti, Brahms i Kodaly.

El darrer concert d'aquest mes d'abril serà el dia 25 a les 20 h i recupera una de les grans cites del Festival Beethoven que L'Auditori de Barcelona va realitzar l'any passat. Amb Guy Braunstein al violí, Alisa Weilerstein al cello, Inon Barnatan al piano i Joan Enric Lluna al clarinet, interpretaran el Triple Concert de Beethoven i l'estrena d'una obra de Mauricio Sotelo, dirigits per Kazushi Ono.

Anar al principi