COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

30 d'octubre 2009

"Què non?" estrena dilluns el concert familiar "Metàl·lics" produït per L'Auditori

Des del 2006 L’Auditori de Barcelona i Benecé van establir una línia de col·laboració per fomentar la divulgació de les arts musicals en l’àmbit audiovisual. Aquesta col·laboració s’inicià amb l’edició en DVD de "Metàl·lics", un concert dedicat a la família dels instruments de metall interpretat pel reconegut quintet de metall Spanish Brass Luur Metalls. A partir de proper dilluns 2 de novembre, el programa infantil Què, Non? de la Xarxa de Televisions Locals estrenarà per televisió aquest concert, emetent-ne cada dia una peça musical fins al 24 de novembre. Aquesta estrena coincidirà amb la renovació gràfica de la capçalera del programa, que ha apostat per una imatge més moderna i atractiva per als infants.

"Què, Non?" es pot veure de dilluns a divendres a partir de les 19.10 h per les televisions locals següents: Canal Blau - Maricel TV (Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès), Canal Reus TV, El 9 TV (Osona), Gavà Televisió, Maresmedigital TV, Televisió de la Conca (Igualada), TV Badalona, Televisió El Vendrell, TV Girona, Penedès TV (Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès), TV L'Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, TAC 12 (Camp de Tarragona) i VOTV (Vallès Oriental Televisió).
Si desitgeu més informació al web www.xtvl.tv/infantils.

A més us recordem que aquest dissabte 31 d’octubre L’Auditori ofereix el mateix concert "Metàl·lics" a les 12:30h a la Sala 1 Pau Casals, per a nens i nenes a partir de 6 anys. El Quintet Spanish Brass Luur Metalls interpretarà un repertori variat, des de Bach fins a Lutoslawsky, per conèixer els instruments del metall, tan sonorament com visualment. Direcció artística i musical a càrrec de Spanish Luur Metalls i direcció escènica i coreografies, de Toni Jodar.

Anar al principi