COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 24 de març 2020

Prop de 90.000 persones gaudeixen del primer concert de Music of the day from Europe’s Concert Halls, que portarà demà l'OBC a les principals sales d'Europa

El projecte presenta per primera vegada i de forma simultània i sincronitzada a través de la xarxa social Facebook un concert diari des d'una de les principals sales de concerts d'Europa. Demà a les 20 h serà el torn de L'Auditori, que oferirà un concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i Kazushi Ono enregistrat a la Sagrada Família.

Prop de 90.000 persones gaudeixen del primer concert de Music of the day from Europe’s Concert Halls, que portarà demà l'OBC a les principals sales d'Europa

Unes 90.000 persones d'arreu d'Europa van gaudir ahir a través de Facebook del primer concert del projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls, que ha impulsat ECHO, l’organització de sales de concert més prestigiosa del nostre continent, i en la que hi participa L'Auditori.

El concert d'ahir amb Mariss Jansons i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera al Het Concertgebouw d'Amsterdam, donava el tret de sortida a unes retransmissions que cada dia a les 20 h s'impulsaran des d'una de les cases de música membres d'ECHO i que es veuran simultàniament als Facebook de les institucions participants.

Demà, dimecres 25 de març a les 20 h, serà el torn de L'Auditori, que presentarà el concert que l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va fer a la Sagrada Família de Barcelona el 20 de setembre de 2015 i que va suposar el debut de Kazushi Ono com a director titular de la formació.

L'agenda prevista per aquesta setmana és la següent:

Dimarts 24: Konserthuset Stockholm | Simfonia núm. 3 de Schumann
Royal Stockholm Philharmonic Orchestra · Sakari Oramo
-
Dimecres 25: L’Auditori | Vivancos, Takemitsu i Mozart a la Sagrada Família
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya · Kazushi Ono
-
Dijous 26: Elbphilharmonie Hamburg | Programa Arvo Pärt
Tallinn Chamber Orchestra · Estonian Philharmonic Chamber Choir · Tõnu Kaljuste
-
Divendres 27: Gulbenkian Foundation Lisbon | Petruixka de Stravinski
Gulbenkian Orchestra · Leo Hussain

Music of the day from Europe’s Concert Halls té com a objectiu que la gent pugui gaudir de música d’alta qualitat des de casa mentre duri el confinament. A més de L’Auditori, algunes de les sales membres d'ECHO que participen en la retransmissions simultànies són Elbphilharmonie d’Hamburg, Het Concertgebouw d’Amsterdam, Barbican de Londres, Konserthuset d’Estocolm, BOZAR de Brussel·les, Town Hall and Symphony Hall de Birmingham, Müpa de Budapest, Fundació Calouste Gulbenkian de Lisboa, The Sage de Gateshead, Palau de la Música Catalana de Barcelona, Casa da Música d'O Porto, Megaron d'Atenes, Konzerthaus de Viena, Konzerthaus de Dortmund i Philharmonie de Colònia.

Amb els concerts per Facebook d’ECHO, L’Auditori reafirma el seu compromís local i internacional per apropar la música i la cultura a tota la ciutadania, i fa una passa més en la seva aposta pels formats digitals amb propostes com aquesta i com la plataforma ‘L’Auditori a casa teva’.

Anar al principi