COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 10 d'octubre 2018

La projecció de Parc Juràssic amb la banda sonora interpretada en directe per l'OBC inaugura la temporada OBCPOPS

L'èxit de Steven Spielberg, que compta amb la famosa BSO de John Williams, es podrà veure a L'Auditori els dies 11, 12 i 13 d'octubre

La projecció de Parc Juràssic amb la banda sonora interpretada en directe per l'OBC inaugura la temporada OBCPOPS

Aquesta temporada neix el cicle OBCPOPS, una manera diferent d'escoltar i guadir l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. El primer concert consistirà en la projecció en pantalla gegant de la pel·lícula Parc Juràssic de Steven Spielberg i la interpretació en directe de la banda sonora, del compositor John Williams, per part de l'OBC, que estarà dirigida per Anthony Gabriele. Això serà els dies 11, 12 i 13 d'octubre a la Sala 1 Pau Casals.


Jazz, musical i més bandes sonores completen una programació
per a tots els públics


La següent cita OBCPOPS arribarà el mes de novembre amb el mite del jazz Brad Mehldau i l'OBC un coencàrrec amb institucions com Los Angeles Philharmonic, la Philharmonie de Luxemburg o el London Jazz Festival, per sumar-se a la celebració del 50è aniversari del Festival de Jazz de Barcelona.

El desembre serà el torn del programa 100 anys de Bernstein i el musical americà, amb el que l'OBC tornarà a la música del genial compositor tot omplint l'escenari de llum, color, ritme, tendresa i bon humor. El cicle es completarà al gener amb la pel·lícula El senyor dels anells III. El retorn del rei, la banda sonora de la qual també s'interpretarà en directe.

Anar al principi